Q&A del 1

Posted on

Gjennomføringskraften var tilstedet. Kunne jo faktisk ikke noe annet da jeg gikk hardt ut å skrev at det skulle bli film overalt. Du fikk i oppgave å spørre meg spørsmål – alt mellom himmel og jord. Tusen takk – for du gjorde nemlig en heidundrende jobb. Grunnet mange spm er det 3 deler, og som seg hør og bør starter vi selvsagt med del 1. Kanskje del 2 kommer i morgen? Eller? Snurr film! Og på forhånd beklager jeg noe susete svar, da min hjerne går på halv tank om dagen.

Og forresten, ikke vær redd for å abonnere på youtube-kanalen min HER! Så kan du få siste oppdateringer på hvilke filmer jeg legger opp.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

27 Comments
 • Cecilie
  april 29, 2018

  Jaaaa!!! Nydelig og gøy <3 mer av dettte!

  • @gine
   april 29, 2018

   Wohoo!! Bra, for del 2 og 3 er like om hjørnet 🙂

 • ingrid
  april 29, 2018

  DETTE!! <3 jeg vil ha mer!!

  • @gine
   april 29, 2018

   Yes ? mer skal du få!! Gøy 😀

 • Oda Andrea Nilsen
  april 29, 2018

  Du er så nydelig og god❤️

  • @gine
   april 29, 2018

   Åh ❤️ Takk!!!

 • Martine
  april 29, 2018

  Yes. Bra. Nydelig. Meget fornøyd med nummer én leveregel svar, det skal noteres i min leveregelbok. Gleder meg mer enn nødvendig til del 2 og 3! Hurra <3 <3

  • @gine
   april 29, 2018

   Godkjent? Fjo. Hehe.. Litt klisje da. Da skal du få de servert om ikke lenge. <3 Takk for spørsmål 😀

 • Bodil
  april 29, 2018

  Shit! Du er så sprudlene, og når du i tillegg ser ut som en «million» virker du bareså herlig! Kan du ikke vise frem hudpleieproduktene du bruker for ansiktet på bloggen? Alltid så gøy å få skjønnhetstips fra de som kan ordentlig hudpleie og sminke:)

  • @gine
   april 29, 2018

   Gurimalla!! Tusen takk 😀 Det kan jeg vise frem! Takk for så hyggelig kommentar. Blir så motivert til å klinke til!

 • Guro
  april 29, 2018

  Jeg ønsker meg svar eller video hvor du viser hvordan du styler håret som dette!! Nydelig ?

  • @gine
   april 29, 2018

   Jaaa! Det skal bli 🙂

 • Kjersti
  april 29, 2018

  Du er så fin og dette var bra! ? Kan jeg spørre hvor blusen er fra? Mer videoer!

  • @gine
   april 29, 2018

   Flere videoer kommer 😀 så gøy!! Tusen takk:)

 • Lene
  april 29, 2018

  Hvor er kjolen/overdelen fra? Superfin?

  • @gine
   april 29, 2018

   Fra HM 🙂 kjøpte den for 1 mnd siden ca!

 • Camilla
  april 29, 2018

  Av det lille jeg har sett på bilder og snapstory så er jeg såå fascinert og imponert over hjemmet deres! Det ser såå nydelig ut. Hadde vært kjempe gøy med en housetour eller lignende på bloggen 😀 Såå moro med q&a på video, gleder meg til del 2 og 3 🙂

  • @gine
   april 30, 2018

   Så hyggelig!! Tusen takk, så hyggelig å høre ? Kanskje jeg skal ta en liten tour, men syns det er litt skummelt også. ? skal begynne å varme opp for det!

 • Thilde
  april 30, 2018

  Kjenpegøy at du deler navn, og du er altså så flott å se på! Jeg vil også gjerne se hjemmet deres, men forstår hvis det blir for personlig.
  Men jeg er litt nysgjerrig på om dere hadde noen tanker ang jentenavn?

  • @gine
   april 30, 2018

   Ja søren! Det som er så rart er at jeg ikke kommer på ETT navn til jente! Er så rart. Men Edith syns jeg faktisk er veldig fint, men er kanskje litt sært? Syns jentenavn er super vanskelig ? kan være fordi jeg har tenkt på guttenavn i 8 mnd! Hehe

 • Camilla Johansen
  april 30, 2018

  Så flott med video! Du er fantastisk og du må bare glede deg masse til å få gutten din! ? for det er en utrolig følelse å være mamma. Blir nye minner hver dag, som aldri før har vært så verdifulle. Må bare si at jeg elsker håret ditt!!! How do you do it? Har du laga et innlegg på det tidligere? Hvis ikke, kan du gjøre det asap? Helst video??

  • @gine
   april 30, 2018

   O lala, tusen tusen takk 😀 Nei, det kan jeg jo vise deg ganske kjapt!! Video skal bli. Takk for så fin tilbakemelding 🙂

 • Mathilde
  april 30, 2018

  Du er altså så skjønn ? Og jeg ler sånn med deg – tusen takk for at du deler! Gleder meg til del 2 og 3. Hva slags barnevogn har dere kjøpt? For en jungel det finnes der ute!

  • @gine
   april 30, 2018

   Det er faktisk en sann glede å høre. Vi har kjøpt to vogner – har gått i samarbeid med Stokke. Så gikk for både Xplory og Trailz – hvis jeg ikke blander! Er veldig spent på hvem jeg kommer til å like best. Ja det er virkelig en jungel! Og hvor mye skal man liksom kjøpe?! Er ingen enkel sak!! Venter du også barn? 😀

   • Mathilde
    mai 1, 2018

    Ja! ? Og det er jo så stas! Første her også!

    • @gine
     mai 1, 2018

     Da ønsker jeg deg masse lykke til! Og at formen er fin hele veien 🙂

 • Rikke Gran Jensen
  mai 13, 2018

  Gine, vet du hva jeg ønsker meg mer av…? Interiør inspirasjon!! Både innendørs og utendørs. Du er så flink med form og farge 🙂

Previous
Friday
Q&A del 1