Hei sveis!

Posted on

Siden jeg ble spurt om flettene jeg hadde her om dagen, er det vel bare å følge opp!? Her kommer altså det som ikke er en god oppskrift, men en liten veiledning. Håper den blir til noe nytte! Og denne tror jeg sitter som et skudd til bunaden. Ikke det at jeg har tenkt til å rocke bunad i år, men til dere andre. Hvordan er mandagen egentlig? Jeg teller 19 grader utenfor døren min, og forhåpentligvis din, så konkluderer vi med rimelig prima?
 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 Comments
 • Camilla
  mai 7, 2018

  Kan du vise hvordan du får så fine løse krøller på video også ?:)

  • @gine
   mai 7, 2018

   Absolutt 🙂

 • Marthe
  mai 7, 2018

  Fantastisk video! Du har et smittende humør så takk for det 🙂
  Sitter her og skal planlegge tur til Paris, jeg har inntrykk av at det er et sted du holder kjært? Har lest alle dine tips og elsker de, men har du et hotel tips? Første gang jeg skal til Paris og nettet florerer jo av hoteller! Håper du har en nydelig mandagskveld <3

  • @gine
   mai 7, 2018

   Så hyggelig å høre 😀 Er det sant??? Da må du virkelig bare glede deg. Ta med gode sko! Det er jo et HAV av hoteller, ja – dessverre. Jeg kan egentlig ikke anbefale ett spesielt da vi har faktisk bodd på forskjellig fra gang til gang. Men jeg kan virkelig anbefale å bo i nærheten av Louvre. Da har du gåavstand til alle mine favoritter. Håper du får verdens beste tur. Nyt hvert gatehjørne og ta mange bilder <3

 • P
  mai 8, 2018

  Altså, du er jo så god! For en sjarmør 😀
  Ja! Er det mulig å få en video for hvordan du får håret ditt til å ligge så fint? Spesielt luggen.
  Ha en nydelig dag!!! <3

  • @gine
   mai 8, 2018

   Det skal bli 😀 ha en super tirsdag!! Og takk!

 • Linn
  mai 8, 2018

  Nå blir det fletter fremover, tusen takk!
  Slenger meg også på den luggen, og gjerne flere videoer 🙂
  Du jo er så utrolig sjarmerende og inspirerende! Humøret ditt smitter igjennom skjermen hver gang 🙂

  • @gine
   mai 9, 2018

   Jeg blir så glad for å høre at det kan glede ? så bra motivasjon!! Tusen takk.

 • S
  mai 8, 2018

  Flettefin 🙂 hvilken str har du i den fine grønne heklede kjolen fra zara? Vanskelig å beregne str, og hvor mye stretch og plass det er til 35+ magen 😉

  • @gine
   mai 8, 2018

   Hei 🙂 den har jeg i str M! Den er bra med stretch i den, så vil nok tro at den kan passe for meg svangerskapet ut ?

Previous
Uke 32
Hei sveis!