Bryn

Posted on

Annonse

Da kommer min bleke og trøtte lille brynsguide, i samarbeid med L´oreal Paris. Har nevnt det før, men jeg bruker altså Brow Xpert, som finnes nå i totalt 8 farger. Helt konge. Jeg har prøvd ekstremt mange «blyanter»/penner der ute, men denne er perfekt tørr og gir deg mye større kontroll.


Selv bruker jeg Cool Brunette og Ash Brown – bytter litt på. Jeg anbefaler å gå for kalde farger til bryna. Du finner den hos Vita, HM, Cubus..altså alle steder hvor du finner Loreal.

Abonner på min Youtube her, så får du det siste første.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 Comments
 • Martine
  mai 13, 2018

  Og der – gjorde du starten på søndagen min! Så må jeg jo for øvrig kjøpe ny brynspenn på mandag så det passet fint at du kom med tips. Håper du får en perfeeekt søndag med boller og kaffe latte <3 Det skal hvert fall jeg – Samson her har du meg!

  • @gine
   mai 15, 2018

   Tenk det a <3 TUSEN takk for at du alltid gir så fine tilbakemeldinger, de gjør nemlig dagene mine! Setter utrolig stor pris på det. Håper bollen satt akkurat der den skulle, håper du får deg en i dag og! Nyt tirsdagen 😀

 • P
  mai 13, 2018

  Du er så herlig, du! 😀 Elsker videoene dine!!!

  • @gine
   mai 15, 2018

   Tusen, tusen takk 😀

 • silje
  mai 13, 2018

  Åh, perfekt, nå gleder jeg meg til å teste ut med saks og ny brynspenn, takk!:)

  • @gine
   mai 15, 2018

   Så bra 😀 Masse lykke til og god tirsdag!!

Previous
Helg
Bryn