Natt til 17.

Posted on

Da har jeg lagt meg til lading. Jeg er klar for mer enn to is, to frokoster, og alt annet som kommer min vei. Måtte morgendagen bli prima! Jeg vet fremdeles ikke hva jeg skal ha på meg, men det finner vi vel ut av på enten to sekunder eller et raserianfall. Alltid gøy å gamble. På forhånd ønsker jeg å gratulerer deg med dagen, og si hipp hipp.

Dress: Lindex

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Linn
  mai 16, 2018

  Selv med pizza i hånden er du inspirerende!
  Lurer på hvor det fine sølvarmbåndet ditt er fra 🙂

  • @gine
   mai 17, 2018

   Hei 🙂 ikke alltid, skal jeg love deg. Hehe. Det er fra Georg Jensen!!

 • Sofie
  mai 19, 2018

  Hei! Hvor er solbrillene dine fra ?

  • @gine
   mai 20, 2018

   Hei 🙂 de er fra mango. Kjøpte de for en stund siden, så håper de fortsatt er der!

Previous
Sminke til 17.mai
Natt til 17.