Nuxe Crème Fraiche

Posted on

Annonse

Sheet-masken jeg bruker er altså en «dark spot mask» som er helt prima for meg, da jeg har en del pigmenteringer i ansiktet – hvor denne hjelper meg da å holde det noe under kontroll. Det er jo ikke snakk om at en maske kan fjerne det, men holde det i sjakk, og noenlunde «nede» i disse solfylte dager. Jeg må vel ærlig inrømme at jeg er ekstremt skeptisk til produkter som er så lett «tilgjenglig» og enkle å bruke. Kall meg sær. Men det er vel her jeg også fikk meg en liten smekk. Egentlig veldig lettet, da jeg faktisk skulle skrive en «anmeldelse» av produktet – kunne jo fort ha blitt kleint, si. Greia er; du vet når man bare er keen på en krem som gir deg fukt og er sykt fresh?! Så enkelt og greit? Altså en krem som ikke gir deg urenheter, ikke tilfører noe greier du ikke vet hva betyr, og passer til alle typer hud? Der har du det. Sånn faktisk helt seriøst. Også lukter den så godt. Men jeg har altså ikke spist den, det var preggobrain som tuklet det til for meg. Ikke vanskelig å skjønne hva jeg tenker på om dagen, da. Du finner mer info om Crème Fraiche HER, og linkene til hvert produkt;

Serumet finner du HER  – Fuktighetskrem til normal hud finner du HER – Fuktighetskrem til tørr hud finner du HER – Fuktighetskrem til kombinert hud finner du HER – SOS fuktighetsmaske finner du HER

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 Comments
 • P
  mai 23, 2018

  Du er så herlig! Elsker videoene dine! 😀

 • silje
  mai 23, 2018

  Altså, jeg eeelsker disse videoene av deg!! Du er så søt og naturlig morsom, makes my day<3

  • @gine
   mai 23, 2018

   Altså, jeg blir så glaaaaaaad 😀 Hurraaaaa!!!

 • Luisa
  mai 23, 2018

  how cute is the french press?? is this 0,5 liter or 1 liter press?

  • @gine
   mai 23, 2018

   0,5. So cute 😀

 • Marthine
  mai 23, 2018

  Litt på siden, men kan jeg spørre hvor du har kjøpt baderomsflisene dine? (Om det er du som har pusset opp badet) 🙂

 • Camilla
  mai 23, 2018

  Når kommer hår video ????

  • @gine
   mai 25, 2018

   Ææ! Den skal lages ASAP! Takk for at du gir meg et dytt. 😀

 • Martine
  mai 23, 2018

  Jeg sitter med stumpen plassert i samme stol på tiende time, har en eksamen å levere – som selvfølgelig blir skrevet i siste liten. Så bare ramler jeg inn her da, sånn tilfeldigvis fordi jeg bare fikk for meg at jeg kunne finne noe pensum her – også bare ordner du opp og gir meg ny motivasjon til å levere oppgave! Så nå skal jeg hamre løs på de siste sidene, og i morgen skal jeg kjøpe meg sheet-mask som en liten treat. Tusen takk <3

  • @gine
   mai 25, 2018

   Hvordan gikk innlevering?! Vet du hva? Jeg blir så glad for de hyggelig kommentarene du legger igjen. Du motiverer meg mer enn jeg motiverer deg. Så det er jeg som skal takke! Og hva syns du om sheet-masken? Du må prøve å legge den i kjøleskapet – hilsen alt for varm høygravid!!

 • Marie
  mai 23, 2018

  Herlighet, du er altså så søt og vakker?
  Blir jo i så godt humør av disse videoene dine. Også stråler du i kapp med solen☀️

  • @gine
   mai 25, 2018

   Åh! Takk. Det er er ingenting som er bedre 😀

Previous
Mandag på en tirsdag
Nuxe Crème Fraiche