Uke 37

Posted on

Jeg har på håret kommet meg inn i uke 37. Tenk det. Alt kan skje, og det føler jeg virkelig at det også gjør. Jaja, jeg har mast om at det ikke er lenge til han kommer. Jeg har ingenting å sammenligne med – men jeg står fremdeles fast ved min følelse. Jeg har den siste uken hatt mye kynnere og mye nedpress. Og da spesielt når jeg er på tur med Bellmann, eller at jeg våkner om natten av smerter. Jeg var hos jordmor forrige uke, hvor jeg ba henne ta en liten sjekk. Hun svarte at jeg nok ikke kom på neste kontroll som er om en uke. Derav høy spenning om dagen. Påskekrim, julekrim eller Jo Nesbø har ingenting å stille opp med i forhold. Likevel kan det jo ta fire uker – tenk om man bare kunne vite med sikkerhet?! Jeg går nå til akupunktøren min 3 ganger i uken for modning – og egentlig generell velvære. Bedre søvn og alt annet godt – det kan anbefales for såre rygger, tunge kropper og andre plager. Føler hun har bare holdt meg oppe og i gassen hele veien. Hver gang jeg føler meg litt nede ordner hun biffen. Ingen reklame – men når det virker så virker det; Klinikk Fjeld.
Fødebagen er pakket og den inneholder som følger:
3 maxi kjoler – alle med knapper foran
4 digge hipster truser
2 amme singleter
2 amme bher
2 ammepads
1 purelan salve
Shampoo, balsam og bodylotion
Til babyen:
1 pakke våtservietter
3 bodyer
1 tynt ullsett – plutselig snør det i juni.
1 tynn bomullslue
1 par sokker
2 pledd
Jeg har søkt om plass på Ullevål, hvor det er mulighet for hotellopphold etterpå. Derav en større liste enn kanskje normalt. Man får mulighet til å overnatte i noen dager. Spørsmålet er bare om det er plass?! Det fødes 20% mer i juni, juli og august – så sjansen for å bli flyttet er stor. Uansett jeg er vel i såfall beredt! Hvis dere har noen tips på annet man bør ta med seg så ikke hold tilbake.
Jeg kan informere om at jeg har de to siste ukene brukt en formue på moreller. Du vil ikke tro meg, men jeg har spist 5 store poser moreller i uken. Ja, nesten en hver dag. Jeg får ikke nok. Har faktisk stått opp på natten for å spise det.
Hvordan går det med mine felles-gravide? Jeg syns det er så hyggelig at dere legger igjen kommentarer med deres oppdateringer, men syns nå det er en stund siden? Hvordan ligger dere an?

 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

70 Comments
 • Anni
  juni 6, 2018

  Lykke til videre! Du ser flott ut! Hvor er kjolen fra?

  • @gine
   juni 6, 2018

   Den er fra Michael Kors 🙂 ute nå. Tusen, tusen takk!!

 • Sandra
  juni 6, 2018

  Du stråler❤️
  Mitt tips er å ta med noe du kan ha på føttene når du skal dusje etter fødsel og de kommende dagene?
  Lykke til?

  • @gine
   juni 6, 2018

   Smart!! Da skal jeg pakke ned noen slippers ?? Tusen takk ?

  • @gine
   juni 11, 2018

   Takk <3 Det er et bra tips 😀

 • Kristine
  juni 6, 2018

  Masse lykke til med innspurten! Lite tips hvis du får plass på hotellet. Ta med deg snacks og masse godt å drikke til deg og mannen, (les; juice, brus, saft, vin, champis!!Hva enn du ønsker) Det kan ikke bli for mye 😉 det er et lite kjøleskap på rommet. Bare nyt siste tiden vakre.

  • @gine
   juni 6, 2018

   Oioioi, det har jeg ikke tenkt på en gang. Da skal jeg ta med både det ene og det andre. En pakke salami i allefall. Hatt lyst på det siden dagen jeg ble gravid! Tusen takk ❤️ Det nytes ?

  • @gine
   juni 11, 2018

   Det har jeg ikke tenkt på! Og kan informere om at skapene er nå fylt av snacks som jeg skal ta med! Mmm.. Tusen takk 😀

 • Sara
  juni 6, 2018

  Så spennende! Lykke til med innspurten!
  Jeg hadde med mine birkenstock sist gang, og skal gjøre det denne gangen også. (Er i uke 36 selv) så jeg anbefaler å ta med sandaler/tøfler e.l.
  Deilig å ha noe på beina i gangene der.. 😉

  • @gine
   juni 11, 2018

   Gratulerer med uke 36, eller kanskje allerede 37? Det er bra tips, og gode sko skal nå pakkes asap!! Tusen takk og masse lykke til:D Vet du hva det blir forresten?

 • Marit W
  juni 6, 2018

  Hola! Jeg var inne og kommenterte helt i starten av svangerskapet mitt, noe om at du som felles-gravid skulle være min stil-inspo i graviditeten – og det har du definitivt vært! Jeg er 39+4 i dag, men føler min lille huleboer trives altfor godt inni magen. Håper han likevel snart vil melde sin ankomst! Skal føde på ABC på Ullevål, kanskje vi plutselig sees 🙂

  • @gine
   juni 11, 2018

   39 + 4?! Da skal ikke jeg si et ord til. Du har kanskje født siden denne kommentaren? Herregud så spennende. Og vi stopper ikke der – ABC? Det er tøft av deg. Ønsker deg all lykke på veien, og si ifra om du ser meg traske i gangene da!! 😀

 • Martine
  juni 6, 2018

  Eneste bollen jeg har i ovnen er av typen kanel, men jeg tar meg likevel den frihet til å svare. Jo det går bra med meg, sett bort i fra at det var fanden så kaldt i Oslo i dag. Alt for varmt forrige uke, finnes det ikke en mellomting?! Jeg skal hjem en liten tur til Telemark om et par uker, forventer egentlig at det står noen morell-selgere langs veien der – i så fall så skal jeg spise de i sånn «føde-sympati» og sende varme tanker til dere. Så vil jeg gjerne nå med en gang ønske deg maaasse lykke til sånn i tilfelle du ikke rekker innom før det smeller. Skal følge nøye med på instaen din om det er tegn til (nytt) liv fremover! Jeg har ingen anelse om hva det er du skal gjennom, men er det noen som består det med glans så må det være deg. Det er jeg sikker på, og jeg er en meget god menneskekjenner. Tenk a, du ordner et nytt menneske. Jeg heier på deg! <3 <3

  • @gine
   juni 11, 2018

   Hahaha. Jeg elsker at du svarer selv med kun hvetebakst. Det er ikke til å kimse av. Telemark ja? Hvor da? Er som du kanskje vet godt kjent! Tusen, tusen takk <3 Han har ennå ikke kommet, som du kanskje har sett på insta. Har vært nesten redd for å IKKE poste en story 😀 hehe.

 • Thilde
  juni 6, 2018

  Slippers og behagelig toalettpapir!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Bænkers!! Det er notert og pakket 😉

 • S
  juni 6, 2018

  Drikkeflaske med tut på 🙂
  Lykke til! Kommer rett bak deg med noen dager!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Er det sant? Gratulerer så mye. Da ønsker jeg deg masse lykke til. Drikkeflaske er nå pakket 😉

 • Selwa
  juni 6, 2018

  Du ser helt fantastisk ut, mote inspo for meg som er 27uker på vei nå? her er formen flott, sitter å teller uker! Så klar for at lille prinsen skal komme? Her er det vannmelon hver dag! Lykke til videre??

  • @gine
   juni 11, 2018

   Gratulerer så mye 😀 Og tusen, tusen takk. Hyggelig å være til hjelp, si. hehe. Vannmelon går fast her og. Man får jo ikke nok?!

 • Anne Irene den pene
  juni 6, 2018

  Ta med en stor drikkeflaske som er lett å drikke av. Du blir enormt tørst av å amme, så den kommer til å bli din bestevenn framover! Vet ikke hvordan du stiller deg til det, men jeg er pro smokkebruk, så en liten babysmokk? Her var MAM en hit, men mulig du må prøve deg frem ?

  • @gine
   juni 11, 2018

   Check and report! Haha.. den pene 😀 Helt sant! Jeg er pro smokk, så det er notert!!!

 • K
  juni 6, 2018

  Heldige deg som har tegn til fødsel i nær fremtid og mest sannsynlig slipper å gå helt ut. Her sitter jeg på dag 10 over termin og er sånn over middels lei. Må si det har vært en fryd å følge deg under graviditen, med masse inspo til hvordan vi gravide kan kle oss uten å se ut som gamle tanter.

  • S
   juni 7, 2018

   Omg! Feel you girl! Overtid er så tungt! Men blir satt i gang i morgen?lykke til!!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Dag ti over termin?! Å gud. Da håper jeg de har satt deg i gang nå? Det høres så tungt ut. Du fortjener gullmedalje, lottgevinster og alt godt for innsatsen. I DENNE VARMEN?! Herregud. Ønsker deg all lykke, og tusen takk <3

 • Linn
  juni 6, 2018

  Hårstrikk, tynn morgenkåpe, mobillader og en god dusjsåpe!
  Hilsen 3.gangs i uke 36:-)

  • @gine
   juni 11, 2018

   Mobillader!!! TAKK <3 Og lykke til. Herregud, du er jo pro! Da kommer han/hun når som helst?!

 • B
  juni 6, 2018

  Lykke lykke til!
  Når jeg fødte på Ullevål var hotellet fullbooket men fikk sove på sykehuset første natten da uten mann, men fikk komme inn på sykehuset hotellet neste dag.
  På sykehuset fikk jeg det for meg at det var tørr luft så brukte mye ansiktskrem, fuktighetsspray O.l.
  Ang mat; Etter fødsel fikk jeg to skiver og en mugge rød saft men var ikke noe til mannen , så litt mat/snacks både å spise på før fødsel og etter kan være fint. Jeg hadde i tillegg stor glede av å høre på podcaster, musikk osv så øretelefoner er godt tips! Litt uforutsigbart hvor lang tid det tar..
  Noe til føttene er godt tips som mange har skrevet, og maxlkjoler med knapper foran er jo genialt, så langt tenkte ikke jeg. Så jeg bomma litt på min egen klespakking da jeg ikke tenkte på praktisk oppknepping i front.
  Men babyen; Hva med å ta med en liten bukse i tillegg. Det blir kanskje en mellomting av kun body (eventuelt med sokker ;)) og ullsett. Men ull kan funke tipp topp om sommeren så.mulig du kan få brukt det selv uten snø
  Lykke til flotte deg!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Det er det jeg er litt redd for. Det er jo så mange fødsler om dagen, men man kan jo ikke styre det. Man blir vel tatt godt vare på uansett hvor man er? Jeg har nå pakket fuktighetsspray – det er så smart. Tusen takk for så hyggelig kommentar <3

 • Silje
  juni 6, 2018

  Sokker – ble iskald på føttene under fødselen (selv om jeg var ganske så varm
  på resten av kroppen)
  Morgenkåpe – digg å tasse rundt i dersom du ikke får hotellrom
  Stor drikkeflaske – tørsten vil ingen ende ta
  Lykke til!!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Sokker har jeg ikke en gang tenkt på. Men det skal jeg pakke ned, er jo så digg å ta på gode sokker! hehe.. Tusen takk <3

 • Vibeke
  juni 6, 2018

  Mykt toalettpapir er veldig kjekt å ha med. Toalettpapiret er ofte hardt på sykehus.

  • @gine
   juni 11, 2018

   Notert!!! Takk 😀

 • Kine
  juni 6, 2018

  Hårføner! Da slipper du å bruke dopapir helt i starten;) Slippers til å dusje med, babynest til babyen og snacks/enkel energi.
  Hilsen spent 2. gangsgravid (37+4)

  • @gine
   juni 11, 2018

   Herregud, kanskje du allerede har født?! Takk for bra tips 😀

 • Victoria van Pelt
  juni 6, 2018

  Shiiit uke 37 er big deal å komme til!!! og jeg kjenner meg SÅ godt igjen i den følelsen av at du føder før!
  Jeg er i uke 34+2 og har nøyaktig samme følelse som deg, jenta i magen blir jeg overrasket om holder til termin!
  Jeg har digget å følge svangerskapet ditt og gleder meg ENDA mer til tiden etter babyen din kommer! Du er så laidback, morsom og kul og jeg bare elsker å gå inn i boblen din med tips, spenning og endeløs glød fra ditt nydelige vesen<3
  Og etter at jeg så en av Q&A filmene dine, så har du gitt meg 2 av de beste tipsene på lenge, selvom mange har sagt det tidligere, så var det bare måten du sa disse to tingene på «la det fare» og «skap minner hver dag» jeg har prøve å ha den tankegangen i det siste, og FY så forfriskende!
  Ok meget langt innlegg her nå, men uansett, digger bloggen, gleder meg til å følge deg videre i tiden du har i møte med baby on board<3 stor klem og lykke til med fødsel når enn det skjer! <3

  • @gine
   juni 11, 2018

   Tusen, tusen takk for så hyggelig kommentar <3 Ble helt rørt jeg nå! Men godt det ikke bare er jeg som føler det sånn. Så får vi se om noen av oss får rett! Ønsker deg all lykke fremover. Hold meg oppdatert a! Er så spennende.

 • Re
  juni 7, 2018

  Æææ så spennende!! Jeg har termin 10 dager etter deg og er såå spent!
  Tenk at snart har vi babyene her hos oss. Jeg lurer SÅNN på hvordan småen ser ut og hvordan det føles å kose med vår egen lille baby på UTSIDEN!
  Jeg er i grei form, men herligheeeet for et lavt energinivå. I dag måtte jeg sove i 45 min etter å ha gått en tur på 5 km (er vant til å trene mye og løpe langt til vanlig).
  Baby har lagt i samme stilling i minst 8 uker nå, veldig glad for at småen har fornuft til å ligge riktig vei 😀 håper veldig på å føde før termindato , 30.juni hadde vært perfekt 😀

  • @gine
   juni 11, 2018

   Du er ikke alene! OMG. Jeg er så nysgjerrig nå. Kanskje han har full manke?! Kanskje han ikke ligner på noen av oss?! Altså, skjønner du? hehe..
   Uff, da håper jeg energinivået kommer seg noe, men litt digg også da! Hehe, god unnskyldning til å kose seg hjemme. Er nesten det eneste jeg vil om dagen. 10 dager etter meg – da er du jo like rundt hjørnet til uke 37. Jeg ønsker deg ALL lykke fremover og hold meg oppdatert <3

 • Ida
  juni 7, 2018

  Lykke til med innspurten, spennende tider. En ting jeg var superglad for å ha med var noen sandaler som er gode og enkle å få på. Jeg fikk tvillinger og lå på barsel 6 dager etter fødsel. Var mye opp og ned av sengen og inn og ut av rommet så fint med noe som er raskt å få på seg på bena.

  • @gine
   juni 11, 2018

   Tvillinger!!! Det er så imponerende. Og gratulerer så mye. Sandaler er pakket. Tusen takk 😀 Orker snart ikke denne spenningen. hehe.

 • Maria
  juni 7, 2018

  Da jeg fødte sa de på sykehuset at ull er gull siden de små ikke regulerer temperaturen så godt selv. En tynn ull-lue anbefales til inne på sykehuset. Lykke til?

  • @gine
   juni 11, 2018

   Men så bra?! Da skal jeg pakke ned en liten lue også 😀 Tusen takk <3

 • Anine Kristin
  juni 7, 2018

  Magefølelsen er ikke til og kimse av. Jeg følte hele tiden at jeg skulle føde før termin, og i uke 37 kom datteren vår raskt og effektivt en fredag formiddag! Masse lykke til i tiden som kommer Gine 🙂 Du har så mye fint i vente!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Er det sant? Jeg håper jeg føler det riktig. Er nemlig veldig klar! Tusen, tusen takk – vi gleder oss så fælt 😀

 • Hanne
  juni 7, 2018

  Fødte for 3 uker siden, og signerer det med snacks og drikke til deg og mannen din. Nøtter, sjokkis, epler osv. Lypsyl, noen ordentlig store truser (vi snakker de som går over navlen) en litt fin kosebukse og en lang strikkejakke. Lykkkkkke til 🙂 <3

  • @gine
   juni 11, 2018

   Er det sant?! Gratulerer så mye 😀 Det må være så sykt!!! Ja, trusene er av god størrelse, og har nå pakket drikkeflaske og har kjøpt inn snacks! Tusen, tusen takk 😀

 • Sissa
  juni 7, 2018

  Jeg skal også føde på Ullevål med termin 1. juli, så sees vi i gangene der. Krysser fingrene for at de har plass til oss begge 🙂 Er første gang for meg også, så jeg har ikke så mange tips, men har blitt anbefalt å ha med slåbrok eller pysj med knapper foran.
  Jeg har kost meg med bloggen din underveis i svangerskapet, synes du har hatt så mange fine antrekk og også fremmet en sunn holdning til mat og det å legge på seg litt under graviditeten. Så takk for det og masse lykke til med siste etappe!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Woho! Da er det stor mulighet for at vi møtes – da får du si ifra hvis du ser meg i gangene! Herregud, er du spent?! Og vet du hva det blir? Tusen takk for hyggelig kommentar. Det setter jeg så stor pris på <3

 • Andrea Nyhuus
  juni 7, 2018

  Så spennende!! Jeg tar termin idag! Men sitter her med en ukes fersk baby i armene:) Det var så varmt på sykehuset forrige uke, så mannen måtte rett og slett dra å kjøpe lettere klær til baby. Vanlig body ble tom for mye, så bambus med korte ermer ble redningen.. Ser mange allerede har tipset om slipperser, det er et must:) Og nok hårstrikker til å få håret BORT! Masse lykke til med innspurten;)

  • @gine
   juni 11, 2018

   Nææ <3 Gratulerer så mye. Så utrolig stas. Godt jobba med å føde på typ Norges varmeste dag noensinne, fy søren! Hårstrikk og klyper er nå pakket 😀 Har dere bestemt navn?

 • Astrid
  juni 7, 2018

  Hei! Så moro å følge deg under graviditeten! Jeg hadde termin i går, men den lille jenta kom for en uke siden ☺️ Synes fødebagen din lignet veldig med det jeg hadde med meg, og jeg følte jeg fikk bruk for det meste jeg hadde med. I tillegg synes jeg også at de var kjekt med en lett morgenkåpe, birckenstocks og drikkeflaske! Masse lykke til i innspurten!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Så gøy 😀 Gratulerer så mye med lillesnupp! Det må være utrolig. Men så godt å vite at jeg ikke er på villspor, hehe. Har nå pakket ned drikkeflaske og sko. Tusen takk <3 Ønsker deg masse lykke til!!

 • Ida
  juni 7, 2018

  Held og lykke fra Danmark! Nipple cream – uunnværlig!

  • @gine
   juni 11, 2018

   Nipple cream er nå pakket <3 Godt tips!! Tusen takk 😀

 • Line
  juni 8, 2018

  Hei,
  Så gøy at det nærmer seg for deg! Veldig spennende å se om du har rett, for du har ment hele tida at han kommer før termin ? ??
  I uke 29 her, og er det lov å si at jeg er lei?!? ? Nå skal det sies at jeg er en over gjennomsnittlig utålmodig sjel, men får vell prøve å smøre meg med tålmodighet i en ca 10 uker til. Prøve å nyte den siste tiden frem til hun kommer ?
  Masse lykke til med siste innspurt og gleder meg til å følge deg videre i mammarollen ??
  Går mye i moreller her også, pluss vannmelon og sånn ca 4 is om dagen ??? Hvis det er noen gang det er lov så er det nå?

  • @gine
   juni 11, 2018

   I know. Men det drar seg jo ut nå, så vi får se 😀 hehe. Det er absolutt lov å si at du er lei. Og det er så enkelt når alle sier nyt den siste tiden alene – men man stunder jo egentlig bare til å føde?! Du burde i allefall begynne å se på noen bra serier, høre på spennende podcaster og gjøre kun ting du digger. Da går plutselig dagene litt raskere. Det er mitt motto! hehe.. Og jeg følger deg i matveien – mine favoritter også om dagen. Jeg ønsker deg masse lykke til fremover, og håper sommeren går fint for deg. Har hørt at premien vår er ganske vill 😀

 • Idun
  juni 8, 2018

  Kanskje lenge siden jeg har lagt igjen noe nå. Er 34+2 (Uke 35) og har alt klart! Skal til jordmor neste uke for fødselsforberedende. Så skal jeg på sykehuset for sjekk av bekkenet + vekstestimat. Vil jeg i det hele tatt kunne presse han ut?? Haha! Forberedt på alt føler jeg. Spørs bare når han vil komme. Nå ligger han i det minste riktig vei 😉

  • @gine
   juni 11, 2018

   Da er du jo rett rundt hjørnet!!! Så spennende. Å gud, det er det da. Altså for hver dag som går nå legger han jo kun på seg ;D haha.. Og er han som moren sin vet han å forsyne seg riklig. Det kan bli interessant. Men ut skal de jo uansett. Men så bra at din ligger riktig vei, da snur han seg nok ikke nå 😀 Blir jo dårlig med plass. Ønsker deg masse lykke til fremover <3

 • :)
  juni 10, 2018

  Husk helsekortet!!

  • @gine
   juni 11, 2018

   JA! Herregud, det er jo drit viktig. Og er nå pakket. TAKK!

 • Karen
  juni 11, 2018

  Så spennende! Masse lykke til! Et lite tips som jeg har brukt begge gangene jeg fødte er å flette håret når du skjønner at det går mot fødsel. Deilig å få håret bort fra ansiktet og så har sveisen vært ganske så fin på bildene som er tatt rett etterpå selv om jeg har vært svett og sliten 🙂 I tillegg kan en pakke med tørrkluter (de du får kjøpt fem eller seks pakker av på apoteket for 100 kr) gull verdt å ta med. De har bleier på Ullevål, men ikke noe til å tørke med under bleiestell så tørrkluter med vann er supert (for en pakke med våtservietter går veldig fort tom).

  • @gine
   juni 11, 2018

   Det var ikke så dum idé nei. Hmm. Kan være det blir en noe kreativ flette ;D spørs hvor dårlig tid jeg får! hehe.. Men skal gi det et forsøk, for liker tanken! Takk for bra tips <3

 • Mikaela
  juni 11, 2018

  Jeg hadde faktisk termin etter deg men har allerede født! Lillemann kom ut allerede i uke 30 så nå er vi på nyfødt intensiven i Drammen. Men det går fint med oss, han skal bare vokse og bli litt større :). Det ser ut som du allerede har fått mange gode tips til hva du trenger så jeg ønsker bare å ønske deg masse lykke til! Dette kommer du til å klare helt supert, stor klem

  • @gine
   juni 11, 2018

   Nei?? Men så fint å høre at alt er godt med både deg og babyen!! Hvor lenge må dere være der da? Masse lykke til 🙂

   • Mikaela
    juni 12, 2018

    Vi har allerede vært her i fem uker og blir nok her er par uker til. De passer godt på oss her men vi gleder oss til å reise hjem ;). Blir godt kjent med Drammen da 🙂

 • Hanne Haug
  juni 12, 2018

  Masse lykke til ? lite pakke tips fra meg som fødte i aug ifjor? Ta med joggebukse eller lignende til baby, eller en pysj som er heldrakt? Til deg selv også så er det fantastisk deilig med en joggebukse og slippers til å dusje i? Hadde en super enkel fødsel, unna på 3 timer men alikevell så blør man en del de neste dagene, og da var det helt fantastisk med en fresh joggebukse? Og litt snacks da! Det er fortjent. Du ser nydelig ut!
  Lykke til??

 • Therese
  juni 17, 2018

  Ikke noe annet enn kanelbolle i denne ovnen! Men jeg ønsker deg masse lykke til <3 Livets største glede i vente!

  • @gine
   juni 18, 2018

   Tusen takk 😀 Er så spent at jeg dør!!!

Previous
Opp ned
Uke 37