BlackFriday hos fotoknudsen

Annonse

Vinnere er trukket!

Hører du det? Bjelleklangen? Når jeg tenker meg om kan det være mitt hode. Det har skranglet litt oppi der i det siste, så kan ta feil. Men datoen sier at ting nærmer seg med stormskritt! Nå skal jeg slå et slag for det glemte, det kjære og det kjente. Hva skjedde med julekort? Og hva skjedde med de personlige gavene? Fotokalender for eksempel? Den varer jo hele året, og du kan legge inn bursdager og diverse.

Jeg mener det er på høy tid å ta seg sammen og gjøre en liten effort. Og når jeg sier liten så mener jeg liten, for dette gikk på ca 15 min. Jeg klikket meg inn på fotoknudsen.no, hoppet videre til fotokalender og julekort. Lastet opp x-antall bilder, og før jeg visste ordet av det var bestillingen sendt. Det var faktisk så enkelt. De har mange forskjellig layouts og pynt du kan drysse på, så det eneste som stopper deg er kreativiteten. Dette er jo tidenes julegavetips og hilsen til kjente og kjære. Eller til deg selv? Jeg beholder den ene kalenderen, så kan jeg se på de nydelige bildene av meg selv. Thomas fikk mars, og jeg pryder resten. Neida! .. .. 
Jeg gikk tilbake i kamerarullen på telefonen og lastet opp det beste minnet fra hver mnd. Thomas fikk mars – da tok han bilder av dyrene i Afrika og alt de har å gjøre. Oja oja ha ha ha.
Og siden jeg er i julemodus har jeg tatt på meg nisseluen for anledningen. Ønsker nemlig å gi deg 50% rabatt på fotokalender, julekort, fotobok, lerret og kopp med bilde + 30% rabatt på plexiglass, aluminiumsplate og skumplate. Rabattkoden er: GINEM50
Klikk HER for å komme til tilbudet.
OBS OBS! Tilbudet avsluttes midnatt søndag 25.november
I tillegg trekker jeg 3 fine folk som får et gavekort på 500kr på fotoknudsen.no. Ho ho ho! Legg igjen en kommentar med mail og kryss fingrene!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 Comments
 • C
  november 22, 2018

  Fødte i september så hadde vært perfekt et gavekort så vi kan få sendt ut takkekort og julekort før jul:)

 • Charlotte
  november 22, 2018

  Takk for ideen til julegaver! 😁 Vil også være med i konkurransen! 😊

 • Angela Zenteno
  november 23, 2018

  Gavekortet hadde kommet godt med når 3 julekalendere skal lages til stolte besteforeldre og 1 til oss så klart😉🎄🤞🏻

 • Maria
  november 24, 2018

  Ja takk, vil gjerne være med i konkurransen 😀 Krysser fingrene så får jeg lage noen flotte julegaver til familien!

 • Maria
  november 24, 2018

  Ja takk, jeg vil gjerne være med i konkurransen 😀 Krysser fingrene, i håp om å få lage noen flotte julegaver!

 • Ingrid Moen
  november 24, 2018

  Jeg har termin om en uke og det hadde vært perfekt med gavekort til å lage bilder av den lille til jul!

 • Maria
  november 24, 2018

  Jeg vil veldig gjerne være med i konkurransen, perfekt for å lage noen fine julegaver <3

 • Erika
  november 25, 2018

  Har gitt bort bildekalender i julegave i flere år! Det er alltid en hit 🙂

 • Marie
  november 25, 2018

  Et gavekort passer perfekt ettersom jeg skal sende julekort osv til vertsfamilien min i USA <3

 • Astrid
  november 26, 2018

  Hei! Krysser fingrene for å vinne gavekortet, det hadde kommet godt med i disse juletidene som nærmer seg 🙂
  Ha en fin dag!

Previous
Byen
BlackFriday hos fotoknudsen