My life with MINI

Annonse

Nærmere nostalgi skal man lete lenge etter. Min første bil var en MINI. Knall rød med hvite striper, og en like hissig motor som undertegnede. Sammen var vi dynamitt. Vi suste gjennom gater, landeveier, til og med fjellheimen. Det er vel sånn Norge er? Det er ikke bare det ene eller det andre, det er litt av alt. Vi sang og fortalte skrøner. Så at jeg nå noen år etter fronter MINI på nytt vil jeg si er som hånd i hanskerom. Tok du´n? Jeg har riktignok gått opp en størrelse, da livet har gått opp en størrelse. I den lekreste fargen man får den i – BRITISH Racing Green. Er det forresten lov å la seg inspirere av en bil? Eller er det i det hele tatt lov å innrømme det? Siden jeg begynte å kjøre denne lille-store lekkerbisken har faktisk garderoben latt seg påvirke – kanskje flaut, men jeg står i det!

Jeg har levd noen uker med min 4. mann; MINI – og mitt liv går dermed hakket raskere, om det er overhodet mulig. Den tar meg rundt på ærender, møter og dagens gjøremål som en helt. Lukeparkering, trange gater og det som fører med? La meg si; det er ingen sak!

Det er en MINI Countryman Plug-In Hybrid, dvs. at jeg kjører grønt i sentrum. Og ved et knips er jeg over på motor, om det ikke strekker til. I visse tilfeller er det altså grønnere på den andre siden?! Jeg vil vel si at kombinasjonen passer mitt vesen. Jeg har hverken tålmodighet eller nerver til å kjøre hel-elektrisk. Så jeg slipper å stoppe og lade for å komme meg helt til toppen av fjellheimen. Nydelig!

Den lille store bilen rommer overraskende nok en hund på 44kg, en baby på 4mnd og en mann på 32år, 3 bager, matvarer og vippestol. Den tok oss nemlig opp til fjellet i helgen, og det imponerende nok uten problem. Der det er hjerterom har MINI husrom!

En liten fun fact – kanskje ikke så fun, men mer en fact; jeg er over middels glad i å kjøre bil, og overraskende opptatt av biler. Etter over 10 år i Oslo kan du altså ta Gine Margrethe ut av Skien, men du kan ikke ta Skien ut av Gine Margrethe, si? Ikke at det er et «råne-sted», men jeg har sjeldent sett flere bilbutikker i en og samme by som den. Uansett. Jeg mener jo selv at jeg er et unikum bak rattet; mitt kallenavn har vært til tider Rally Larsen. Nei, jeg tuller ikke. Det er derfor MINI er ekstra gøy, da denne bilen er så presis i kjøringen. Høres kanskje nørd ut – men responsen til en MINI er som du ønsker at den skal være. Den er overraskende lik din egen motorikk, om det lager noen mening. 

Kjære MINI,

jeg er klar for nye eventyr. 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 Comments
 • Lene Økern
  november 28, 2018

  Oh my MINI. Den er rå og takk og amen for at det er flere som er opptatt av bil. Tross alt bilen må jo stå i stil med føreren og garderoben. He he.. Jeg har hatt MINI cooper S, en svart liten rakker, men måtte opp en størrelse her å.. så ble Tiguan svart men den kler meg den å:) In love og tross alt her i fjellheimen er den helt magisk å kjøre og er vel med deg som med meg at vi slipper å gire, juhu..Kos deg masse med din lille lekkerbisken og så får vi kjøre pent da… Grønnfargen kler deg:)

  • @gine
   desember 3, 2018

   Da er vi to!! Ser den, vi må ha to da vi er litt rundt og på farten begge to, passer helt perfekt 😍❤️ Håper du har det som plommen i egget. Og at du nyter desember!!

 • Angela
  desember 1, 2018

  Haha, nydelig innlegg! ELSKER Minien min, den er også rød med hvitt tak og svarte felger. Min første bil noen sinne. Greit at jeg er nesten 30 år og har skaffet min første bil, men sååå verdt å vente på. ✌🏼

  • @gine
   desember 3, 2018

   Da er vi to – MINI er helt rå!! Og det er du og🤗

 • Sandra Strand
  desember 2, 2018

  Hei,
  Hvor er skoene du har på deg på bilde fra? 🙂

 • Sandra Strand
  desember 2, 2018

  Hei, Hvor er skoene du har på deg på bildene fra? 🙂

  • @gine
   desember 3, 2018

   Hei🤗 de er fra Zara!

 • Kjersti
  desember 3, 2018

  Hvor er den fine ullgenseren du hadde på under intervjuet med Sebastian Solberg fra? Du strålte⭐️

  • @gine
   desember 3, 2018

   Hei 😍 den er fra Maud. Den er så fin, og veldig god!! Tusen takk❤️❤️❤️

 • Julie
  desember 3, 2018

  Hei! Kunne du delt med oss hvem frisøren din er? Du er så fint klippet!

  • @gine
   desember 3, 2018

   Hei 🙂 jeg går til Linn på Gevir på Frogner. Hun er helt rå!!

Previous
Comfy Colmar
My life with MINI