Den lille sorte

Annonse

Ja, nå er det klart. Karamellpudding, en som står til avkjøling og en som snart er klar for kveldsgrøt. Ribben er i hus, og det er vi og. Gikk de siste ærendene med min nye boblis. Denne høsten og vinteren har det vært min store redning. Jeg er inn og ut av døren hele tiden, og denne lille sorte fra Colmar er like bænkers om jeg skal på tur i skogen, eller som i dag. Noe praktisk er jeg, altså! Hvem skulle ha trodd? Vel, juleroen har definitivt senket seg og jeg gleder meg til i morgen. Men vi snakkes før den tid!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 Comments
 • Kajsa
  desember 23, 2018

  Ååå så fin jakke!! Og hvor er de kule jeansene fra?
  God jul❤️

  • @gine
   desember 23, 2018

   De er fra Zara🤗 men deasverre gamle 🙁

   • Sara
    desember 24, 2018

    Pris på jakka? Så fin, du stråler som alltid! ❤️ God jul 🎄⭐️

 • Kristin
  desember 24, 2018

  Så fin jakke! Hvilken modell er det? God jul <3

 • Benedicte
  desember 25, 2018

  Hvilken modell er dette? 🙂

 • Benedicte Haugsgjerd
  desember 25, 2018

  Hvilken modell er det? 🙂

 • Lene Økern
  januar 5, 2019

  Hei igjen. Ja denne damen lurer litt på tips til hvite skjorter. Ser du har på deg en her, så du hadde en på julaften til skjørtet ditt også. Jeg er på jakt etter en som er litt lang men jeg er 180 lang på strømpelesten og sliter litt med at alle blir litt korte til meg eller at flere å har for store skjortekraver. Har du et tips? Vet du liker GANT sine, er de å anbefale? Takk hvis du svarer.

  • @gine
   januar 6, 2019

   Hei, ja altså jeg har det motsatte problemet😅 her er alt for langt! Men Gant har en linje som heter Diamond, hvor kvalitetene er super fine og skjortene pleier å være helt prima. Vet riktignok ikke om de er noe særlig lenger enn vanlig. De som er formsydd pleier jo å være litt korte. Kan faktisk anbefale herreskjorter! De er ofte lenger og veldig kule på jenter😍

Previous
Kosesentralen, vær så god?
Den lille sorte