fbpx
To top
4 Jan

2018/2019

Er du klar? Ikke det at jeg tror noen av oss har et valg. Det er rart, men etter et hvert år så er man liksom klar for et nytt?! Man er klar for å begynne på nytt med ofte de samme nyttårsforsettene som i fjor – bare 2.0. Vel, mine forsetter er ikke noe annet enn normalen og jeg fortsetter i samme bane som før. Jeg digger å spise boller, jeg. Hvorfor slutte?! Likevel blir det litt mer gass her og der etterhvert. Og tro det eller ei, men jeg sover en god del flere timer enn før. Og det er intet annet enn kanon! Jeg føler meg som en rakett om dagen, ref nyttår. Og som tradisjon tro snuser jeg allerede på en reise..om kanskje ikke lenge. Herregud, historien har en tendens til å repetere seg – hvem prøver man å lure?

Skal vi se, de to siste årene har vært såpass sinnsyke at jeg har vanskeligheter med formuleringen. Og jeg gleder meg kun til fortsettelsen som vi skriver hver dag. Men det hadde vært fint om vi alle kunne blitt enig om å roe litt ned på tiden. For at vi allerede skriver fredag er litt for voldsomt.

Så da blir det en god helg og godt nytt år!? Og du hei, jeg er sykt heldig og glad som har en så nydelig og oppegående leser som deg. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig. Kunne nesten ha spist deg opp, så pass på!

13 Comments
 • Ina Camilla h Johansen

  Hei😊 Får jeg spørre hvor jeansen din er fra?

  4. January 2019 at 18:17 Reply
 • Pernille Lauridsen

  Godt nyttår:)!
  Da følger jeg opp med spm Nr to😂Kåpen? Hvor kan man finne den?😍

  4. January 2019 at 19:27 Reply
 • Jeanette

  Kåpen din er så fin! Vurderer du å selge den en dag så er jeg første kvinne i kø. 🙂

  4. January 2019 at 19:55 Reply
 • Jeanette

  Kåpen din er så fin! Vurderer du å selge den en dag så er jeg første kvinne i kø.

  4. January 2019 at 19:57 Reply
 • Tonje

  Godt nyttår. Lekkert antrekk. Digger stilen. Hadde jeg sett så bra ut som deg, hadde jeg fortsatt med å spise boller. Mine nyttårsforsett er å være 100 % tilstede for min datter, og gå ned kg jeg la på meg i svangerskapet. Ha en flott helg vakre deg.

  4. January 2019 at 20:12 Reply
 • Ida

  Godt nyttår til deg også! Boller må man aldri slutte å spise, det er vel det som gir balanse i livet eller noe 😍 Hvilken mørk øyenskygge bruker du? Og hvordan legger du den? Synes det er såå kult med den øyenskyggen!!

  5. January 2019 at 11:45 Reply
 • Lene Økern

  Ja godt nyttår til deg også Gine. Hvis du kunne spist opp dine lesere kunne vel vi spist opp deg. Du leverer gang på gang gjennom året og stilen din er alltid upåklagelig. Jeg har heller ingen nyttårsforsetter annet enn å fortsette med nettshopping, spise sunt og sukkerfritt, gå ned de kiloene som kom etter 3 hofteoperasjoner i 2018 og bli frisk igjen. Heldigvis for min del spiser jeg ikke hvetemel, så da slipper jeg alle de sykt gode bollene du inntar… for da hadde jeg nok også trilla nedover bakken her. Det hadde jo ikke vært et pent syn… Håper du får et flott 2019 med Bernard, Bellmann og din flotte mann. Jeg har allerede bestilt meg to turer. Jentetur med venninner til Marbella(my favoriteplace) og mor/datter tur til Amsterdam. Ikke minst skal jeg kjøre Europa med mannen i sommer. Det er alltid fint å ha noe å se frem til særlig når man de siste årene har vært syk. Tenk at mandag begynner jeg i 20% jobb igjen. Lite for noen- nok for meg. Det som er fint er å ha sånne som deg Gine. Like blid, alltid pen i tøyet og selvom jeg har mine utfordringer som du ikke har er det en ting som er felles, interessen for moteverden. Den digger jeg:) Blir så glad av alle insta-bildene dine og du må jo bare lage flere videoer fremover. Takk for alt du gjorde i 2018- takk for at jeg har fått lov til å kjenne deg litt og du blir ikke kvitt meg i 2019… Klem

  5. January 2019 at 20:35 Reply

Leave a reply