Chop Suey

Posted on

Reklame

Det er vel noe med å stramme opp i kantene og gå litt tilbake til 70tallet for meg denne sesongen. Litt mer distinkt – og la meg si ganske mye mer praktisk da jeg blir dratt i håret fra morgen til kveld. Det er en balayage nederst i tuppene og på toppen er det min naturlige farge, til den som måtte undre. Det er også da Linn på Gevir Frogner som tar seg av topplokket mitt. Hun er nydelig fra topp til tå!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 Comments
 • Marie
  januar 19, 2019

  Dritfint! Fikk litt inspo til å klippe meg kort(ere) selv nå, men spørs om jeg tørr. Kan jeg spørre hvor den lange, grønne boblekåpen din er fra? Jeg så den på Darja Bar sin instastory i dag/igår og synes den var såå fin. Klem

  • @gine
   januar 23, 2019

   Takk, så fornøyd!! Og veldig deilig 😀 Den er fra Fleischer, super digg og varm!!

 • Oda
  mars 18, 2019

  Så fint. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i mobildekselet? 🙂

Previous
På’n igjen
Chop Suey