Booket

Dette skal ikke være noen helge-blogg, men jeg har hatt litt mye «back office» i det siste. Jeg driver og styrer med noe greier som en dag kanskje vil komme til nytte for deg en dag.
Nå har det seg slik at jeg har booket meg straks avgårde til Paris. En mini fashion week pour mama. Man må jo smi mens jernet er varmt. Det å kickstarte våren i Paris er vel heller ikke så jækla kjipt?! Med mitt tåkete topplokk tok jeg meg i å google tips – hvor jeg endte opp på min egen blogg. Vet ikke hva som er mest imponerende; å glemme at man er OK kjent der, eller det å møte seg selv i døren. Kanskje denne bloggen rett og slett er et hjelpemiddel for meg selv?!
Jeg hadde med meg 23kg for 1,5 dag til København. Tåpelig, men jeg står i det. La meg si; den kofferten blir satt på prøve for kommende tur. Om jeg så må rygge over den for å få igjen lokket.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 Comments
 • Lene Økern
  februar 19, 2019

  Mini fashion week i Paris? Det høres for meg helt knall ut og skulle du ha plass i kofferten noe du helt tydelig ikke har hadde jeg blitt med….he he. Masse go biter å få i Paris så husk å gjemme en liten plass til det da❤️God tur og kos deg masse❤️

  • @gine
   februar 25, 2019

   Ja, det var det da!! Hvordan skal jeg få plass?🙈❤️ Og om jeg hadde – skulle jeg lett ha klart og pakke deg trygt og godt ned! 😂

   • Lene Økern
    mars 3, 2019

    Takk💓 Måtte forresten gå til innkjøp av skjørtet. Elsk elsk-men du må seriøst begynne å kle deg i noe jeg ikke trenger😂Ha ha.

 • Marie
  februar 20, 2019

  Du er såååå fin. Og jeg sier det ikke med sånn barnlig jentete stemme,men virkelig🙏. Men du..lets talt «lebestift». Du har alltid de fineste farger på leppene. Kan man be om et litta innlegg hvilkne du helst sverger til?
  God klem fra fast leser😘

  • @gine
   februar 25, 2019

   Haha TUSEN takk😂❤️ Den siste inne nå er creme de nude fra Mac! Også tar jeg og blander med litt leppepomade av et slag🤗 men for å være ærlig jakter jeg hele tiden på den perfekte NUDE!! Har ennå ikke funnet den😳

 • Julie Berget
  februar 23, 2019

  Tror jeg kunne hatt hele klesskapet ditt!
  Du kler deg så kult 😍 kan jeg spørre hvot skjørtet ditt kommer fra?

  • @gine
   februar 25, 2019

   Ja, altså noen ganger kunne jeg byttet bort alt for man ser seg litt blind på skapet noen ganger🙈 skjørtet er fra Lindex. I butikk nå😍

 • Monica
  februar 23, 2019

  Lekkert skjørt!!!!!! Hvor fra??
  Kos deg i Pariiiiiis❤

  • @gine
   februar 25, 2019

   Takk!! Gleder meg 😍 skjørtet er fra Lindex!

Previous
Pastell
Booket