Eir Scandinavia

Annonse

Jeg går ikke bare i morgenkåpen om dagen, bare nesten – men må fortelle deg om dette nye merket!

Nå skal du høre akkurat hva som skjedde;
Jeg hadde en venninne på besøk for to uker siden da jeg akkurat hadde fått tilsendt produktene til Eir Scandinavia. Hun spurte hva det var, og jeg svarte at det er et nytt norsk merke innen hudpleie som jeg skal sette på prøve. Det er bygget på naturlig ingredienser som blåbær, nype, havre og multer. Høres ut som regne desserten, og spørs om huden min ikke er i ferd med å bli enig i det.
Vi konkluderte med at det må jo bli en slager blant gravide da vi stod der med hver vår baby på armen. For min del kuttet jeg alle «sterke ingredienser» som kan påvirke dårlig, men fant meg samtidig litt rådvill da jeg skulle finne det hotteste naturlig alternativet. Uansett – vi testet ut håndkremen der og da, og konkluderte med at den var kanon, og hun gledet seg til å høre dommen på resten. 
Vel, nå har jeg testet hele sulamitten; 9 produkter til ansiktet og en leppepomade! Spent? Jeg tror likevel ikke man kan gi svaret etter kun to uker, men man får en stor indikasjon på hvor det hele går. Bare le du, men TQ mener at jeg har fått veldig myke koser. Får meg jo litt til å undre over hvordan de var før?! Han nevnte også at jeg luktet veldig godt, noe som også får meg til å bli mistenkelig for fortiden, men han mener at flere hudpleieprodukter lukter for sterkt – men Eir kom ut av det som en god fremtoning. Da vet dere det! Med et hint av blåbær går jeg rundt og er faktisk veldig fornøyd. Man føler seg snill med huden – forøvrig også miljøet da emballasjen er laget av bioplast eller resirkulert plast. Bortsett fra akkurat korken på serumet – men hallo; Flink! Men det er noe med det – når man bruker naturlig ting så føler man seg også liksom litt ekstra fresh? Hvis du har tørr og sensitiv hud kommer du til å juble! Hele serien er utrolig snill, pleiende og fuktgivende. Men så har du også rakkeren som Enzyme peelen, som er en av mine favoritter. Den tar i et tak og får renset opp det som trengs! Også ansiktsoljen er en av favorittene. Er spent på fortsettelsen – foreløpig Eir så digger jeg deg. Et sunt og naturlig valg. Tommel opp!
Du får 20% i nettbutikken med kode ginexeir20 
Hvis du har spørsmål – så fyr løs!!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 Comments
 • Hanne
  februar 26, 2019

  Hei! Så gøy med en naturlig hudpleieserie som også fokuserer på bærekraft – det har jeg savnet på markedet ☺️ Hvordan er denne serien med tanke på parfyme osv da jeg reagerer veldig på dette?

  • @gine
   februar 27, 2019

   Den er ekstremt mild – også parfymen. Man får bare et lett hint av en god lukt. Nå har jeg riktignok ikke peil på mengden parfyme i produktet, men det virker absolutt som det er lite. Hehe! Det er en veldig fin serie!!

 • karenkvideland@gmail.com
  mars 6, 2019

  Hei har du prøv disse produktene lenge?

Previous
Glossybox
Eir Scandinavia