Signature Rouge

Posted on

Annonse

Først og fremst; gratulerer til alle flotte, sterke og nydelige kvinner. I dag kan vi gjøre stort sett det man vil, så benytt sjansen si! I Stockholm ble jeg introdusert til en rekke med perler; Signature Rouge fra Loreal Paris. Fokuset er å hedre kvinnen – så hver nyanse har sitt morsomme navn. Og hvis du sliter med at du spiser opp leppestiften din er dette altså en gladmelding. De sitter som STØPT. Hver gang har jeg faktisk problemer med å få den av. Endelig er det trygt å bruke rød leppestift. Jeg ønsker deg en nydelig fredag. Selv skal jeg tusle rundt i kosedress med babykos. Gud, det er godt å være hjemme! Og sånn på tampen; takk TQ for at du er mann nok til å la meg være den kvinnen jeg vil være. Du er sjefen…rett etter meg.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Gg
  mars 8, 2019

  Hva er grunnen til at du har leppestift utenfor den øvre leppekanten?

  • @gine
   mars 8, 2019

   Har ikke det, det er kanskje lyset som får det til å skinne innpå leppen som gjør at det ser sånn ut. Men tok på nøye med fult lys og stø hånd🙊💪🏼 Så følger leppen 🤗

 • Hanne
  mars 8, 2019

  Fint! Har du noen tips til foundations? Hvilken bruker du feks til fest, når sminken skal sitte godt? 🙂

 • Marte
  mars 18, 2019

  Hvor er armbåndet ved siden av klokken fra?😊

Previous
Lindex Extended
Signature Rouge