Your Smart Wardrobe Lindex

Posted on

Annonse

1 kjole – 3 antrekk. Jeg kunne vel egentlig ha fortsatt til det uendelig. Denne er jo perfekt over bikini, shorts og sandaler, knytes i livet til en morsom topp..altså! Hvilket antrekk er favoritten forresten?
Jeg er veldig for denne måten å operere på, og jeg har gjort det siden tidenes morgen. Å gi klærne sine nytt liv ved å bruke de på andre måter, og være kreativ. Det er gøy, man får bedre samvittighet for det man faktisk har kjøpt – og jeg tror man da kaster mindre. Alt jeg har på meg er forresten fra Lindex!

Lindex har nå startet en kampanje som heter «Your Smart Wardrobe». Der kan du finne dine farger, inspirasjon og stylingforslag slik at du bruker mindre tid på å sette sammen en mer bærekraftig garderobe. Du kan se mer HER.
Mitt kjærlighetsforhold til Lindex fortsetter, og jeg kjenner at jeg har et ønske om å bli gamle og grå sammen. Ikke du da, Lindex, jeg tror ikke du blir grå – men du skjønner hva jeg mener. Det er så mange godbiter, at jeg føler meg som første kunde i et bakeri fylt med fersk hvetebakst. 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 Comments
 • Victoria van Pelt
  mars 21, 2019

  Herregud du inspirerer så sykt!!!!
  Elsker alt du kler deg i jeg ass!
  La spesielt merke til jeansen jeg, hvilken modell er de?
  Håper du nyter sola og den fine familien din <3

  • @gine
   mars 21, 2019

   Tuuuuusen takk❤️ Den heter Fashion Fit! Tror faktisk det er en av mine nye favorittjeans – sånn helt ærlig!

 • Annette
  mars 22, 2019

  Du er bare så naturlig vakker altså og veldig inspirerende! 🤩❤️ Jeg er på jakt etter en ny foundation og blush og du ser alltid så Smashing ut, så lurer på hva du bruker du av foundation og blush? Evt fargekode? ☺️ God helg til deg og dine kjære😊

  • @gine
   mars 26, 2019

   Da må jeg virkelig anbefale Genosys sin BB cream, den finnes bare i en farge såvidt jeg vet.. Den er så rå! Og blush må være Loreal sin – men husker ikke navnet i forbifarten. Tusen, tusen takk <3 blir så glad!

   • Annette
    mars 26, 2019

    Tusen takk for svar og anbefaling! ☺️ Hvor får man tak i BB Cream fra Genosys da?? 🤩 Har prøvd å finne det på nett, men uten hell😫🙈

    • @gine
     mars 26, 2019

     Ja, det eneste stedet jeg vet om er Beths Medispa😳 håper de kan sende om du ikke bor i Oslo? Den er sykt god!!

 • Emilie
  mars 25, 2019

  Hei du vakre, VAKRE menneske!
  Ny leser her, hei hei! Etter litt intens stalking fra min side så fant jeg youtube kanalen din, men jeg ble jo ferdig der på null komma niks. Ikke fordi det ikke var interessant, men fordi jeg vil se mer🤩🤩 Skal godt gjøres å bli smittet med godt humør på mandager som jeg vanligvis ikke kan fordra, but you did it! Spørsmålet er derfor; kunne du tenke deg å poste litt flere videoer?
  Hilsen dedikert ny fan❤️

  • @gine
   mars 26, 2019

   Nei, og nei så glad jeg blir!!! Herregud, nå gjorde du resten av mars, om ikke også april! Tusen takk <3 Ja, saken er bare at jeg ikke har så mye tid som jeg skulle ønske jeg hadde. Når baby B begynner i barnehagen så blir det kanskje enklere 🙂 Måtte uken bli nydelig!!!

 • Lene Økern
  mars 26, 2019

  Hei. Alltid like vakker og med en masse inspo til hvordan jeg kan bruke klærne mine litt annerledes. Bare å finne frem en kjole eller 4 skjønner jeg🤗 Du stråler iallfall og jeg ønsker deg en flott uke. Lindex sin kolleksjon er så fin at den er til å spise opp 💞 klem

  • @gine
   april 1, 2019

   Åh❤️ Du er god!! Ja, altså jeg skal prøve å få til en sånn utfordring fra tid til annen. Er jo veldig inspirerende i forhold til hva man har hjemme i skapet også? 😍

Previous
Zombie invasjon
Your Smart Wardrobe Lindex