20 dager

20 dager igjen av 20 årene. Eller 19,5 om du vil. Velger å se på glasset som halvfullt og ikke halvtomt. Det ironiske er at jeg tror jeg entrer the big 30 med briller, akkurat som kroppen bare begynner å hviske at jeg ikke er 20 lengre? For noe tøv. Ganske sikker på at jeg er mye sprekere nå enn da, men samma det. Er det en ting jeg nyter (bortsett fra alt annet jeg nyter) så er det å bli eldre. For å bare drepe stemningen her nå; så er det faktisk ikke alle som blir det. Men la oss holde dette noenlunde i hurra-humør. Jeg tror muligens at jeg entrer 30 årene med et noe mindre pang enn 20 årene. Nå er altså bursdagen min på selveste påskeaften, så høytidlig skal det være! Før i tiden ble påskeaften feiret med ro, faste og meditasjon – så at jeg skal da ta over denne dagen i år er jo også noe ironisk, da du finner meg på andre siden av skalaen. Det skal feires på fjellet med venner. Om det blir et større kalas klarer jeg aldri å bestemme meg for. Er ikke den som er så ivrig på feiring av meg selv – tro det eller ei. Men det skal riktignok knakes videre på mens jeg ligger til bløt i badekaret – med briller på, ja. Avlastningsbriller sa optikeren – gidder de å avlaste meg med andre ting også eller? En baby sånn ca klokken fire på natten? 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 Comments
 • Marit
  april 1, 2019

  Føler deg på babyavlastingen 😅 Vår lille pode som straks er 10 måneder digger heller ikke søvn. Særlig ikke nå om dagen. Vi prøvde oss på noe søvntrening ved 6-7 måneder, men orket ikke mer når naboen trampet i gulv. De var vel like lei som oss. Siden den gang har vi puttet inn smokken et par hundre ganger i løpet av nettene, men han har faktisk også plutselig sovet natten gjennom, sånn helt av seg selv et par ganger. Men jeg kan vel telle antallet av de netterne på én hånd…
  Hold oss oppdatert på hvordan søvntreningen deres går 🙋🏼‍♀️ Og om dere kapitulerer – vit at vi er flere 😅😴 (men er glad vi avsluttet nattammingen, smokk og byssing kan man dele på om natten)
  Klem inn i tredve årene 💕

  • @gine
   april 1, 2019

   Altså, det går mye bedre enn hva det gjorde. Noen ganger legger han seg ned og sovner på 2 min – andre ganger er han så sint fordi jeg ikke vil holde hånden hans😂 men leste en sånn greie på sleep regression når babyen er 8,9 eller 10 mnd. Og den syns jeg var veldig fin!! Skal legge den ut straks. Men han sover bedre enn før, det gjør han. Bare noen netter som er ikke så bra🤷🏼‍♀️ Så jeg tror vi er i ganske lik situasjon🙈 sammen får vi være sterke💪🏼 De sover vel i løpet av 13 år! Haha..

 • Tina Olsen
  april 1, 2019

  Morro 🙂 selv blir jeg O store 30 om 22 dager, meeeen har termin med nr 2 i Juli så jeg får spare boblene til senere.. Og den søvnen blir bedre, jeg lover 🙂 selv om det ikke er det du vil høre nå, så lover jeg 🙂

  • @gine
   april 1, 2019

   Tro meg – det er AKKURAT det jeg vil høre 😍 det er som musikk i mine ører. Det som jeg vedder for er; når førstemann har begynt å sove får man sikkert en til😂 men sånn går det jo. Jeg gratulerer på forskudd – om vi ikke høres før – noe jeg håper på😍

   • Tina Olsen
    april 2, 2019

    Du har helt rett, derfor safer vi oss bare nå med en gang så kropp og sjel ikke for sjokk hvis vi skulle gå for lenge med en hel natt søvn før det er i gang igjen 😉

 • Martine
  april 1, 2019

  Hvor er buksene dine fra? Kjempefine!

  • @gine
   april 1, 2019

   De er fra Lindex😍

 • Ingrid
  april 2, 2019

  Du he så fint hår for tiden!! Er det etter-flette-effekt, krøllstav eller naturlig? Tell meee

  • @gine
   april 2, 2019

   Det eeeeer en ny tang! Den er helt konge😍 tusen takk. Kjøpt på el-kjøp💪🏼

   • Ingrid
    april 2, 2019

    Oooh da går det jo an å *herme*😍 husker du hva tangen heter/modell?🙌

Previous
Eir Scandinavia
20 dager