Tannlegen

Posted on

Rett ut fra tannlegen. Jeg har et problem nå – og det er at jeg må vente en time før jeg kjøper meg en rykende varm kaffe og bolle. Det er noen ganger en time kan virke som en liten evighet.
Er det ett sted jeg tror verdens befolkning drar en hvit løgn er det i tannlegestolen. «Har du vært flink til å bruke tanntråd?» Mmmm-mm. Så denne gangen har jeg aldri kommet mer forberedt med hodet høyt. Før hun rakk å spørre fortalte jeg at jeg har vært ekstremt flink til å bruke tanntråd – og takket før hun rakk å svare. Det er kommunikasjon på høyt nivå! Hun kontret med å si at jeg hadde et lite hull i bakerste tann…wait for it…hun mente det var et typisk-karamell-hull?! Jeg ble målløs. Kan du tenke deg? Hun spurte om det ble mye godtri i graviditeten – og da jeg var i det ærlig hjørnet valgte jeg å bli akkurat der. Det nærmeste jeg har kommet å «skrifte». Jeg spiser godtri hver dag, og mye av det! Jeg er også veldig glad i Solo Super (god). Jeg tror faktisk at jeg drikker brus hver dag. Jeg klarer simpelthen ikke styre meg, og jeg trives med min besettelse av alt som er godt. Hun fortalte at det er helt ok. Tydeligvis pusser jeg også alt for hardt, og der er jeg helt med – for det var en gang tannbørsten knakk i det jeg tok kveldspussen. Det er vel slik at jeg tror de blir ekstra rene og hvite med en real omgang – men det måtte jeg heller slutte med. Jeg skulle pusse med masserende bevegelser, og det eneste jeg klarte å tenke på var at jeg måtte booke en time på Daikai (massasje himmel). Uansett, nå er du altså oppdatert på min tannhelse, enten du ville eller ei. Ellers står det fint til med mor og barn.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
  • anonym
    april 3, 2019

    Du er hysterisk morsom!!! 😀 Elsker innleggene dine!

  • Julie
    april 7, 2019

    Hei! Har ikke så mye med innlegget å gjøre hehe, men hvilken redigering bruker du på instagrambildene dine? Syns du har så fin feed og fargene er så fine! Skulle ønske jeg visste hva du gjør 😄 :):)

Previous
20 dager
Tannlegen