Tid for en endring

Posted on

Hei du, nå forsvant jeg litt bak kulissene igjen. Jeg holder faktisk på med litt endringer her inne. Det er tid for en liten makeover. Så neste gang du ser meg har jeg fått rompeimplantater, løshår og båtåx! Neeeida, men tenker det er fint med et litt nytt utseende på bloggen, og noe annerledes. Jeg skal være den jeg er! La meg si; jeg invisterer i vår fremtid sammen. Prøver å finne noen nye løsninger som kan være morsom for oss begge – deg og meg, altså! Så hvis du nå har noe du vil ha mer fokus på er dette tidspunktet for å hyle ut. Det er litt sånn; your wish is my command! Så fort Baby Bernard er i barnehagen blir det jo så mye oppdateringer her inne, at jeg tror du vil slite med å holde følge. Eller kommer jeg da til å legge meg på sofaen og se på Netflix hele dagen?! Nei, tror jeg da har så mye tid til overs at jeg får overtenning. Men inntil den tid skal jeg ikke ligge på latsiden og holde det gående hele veien.

Så i da en overgangsperiode oppdaterer jeg deg på de siste snapshotsene!

Vi høres senere for en liten babyprat igjen.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 Comments
 • Stine
  april 9, 2019

  Omg vil dra på cafe med deg! Kjøre den helt ut med kaffe og bolllerrrr, det beste!
  Alltid innanfor med en kanelbolle eller mandelbollen fra Godt Brød 🤷🏽‍♀️💘🌸

 • Stine
  april 9, 2019

  Omg vil dra på cafe med deg!! Kjøre den helt ut med kaffe og boller!!
  Kanelboller og mandelbollen fra Godt Brød 🤷🏽‍♀️💘🌸

  • @gine
   april 9, 2019

   Haha, ja – du vet hvor du finner meg! Så her er det bare å bli med på festen 😀 Lever livet!!!

 • Linn
  april 12, 2019

  Mer babyprat, er så koselig å lese! Har en liten trulte selv på 2 mnd, så er med skrekkblandet fryd jeg leser hva vi har i vente 🙂 kanskje også litt interiør!?

  • @gine
   april 14, 2019

   Interiør skal bli! Og tro meg – det er baaare å glede seg. Bernard har aldri vært så fan av soving, men likevel går det bedre og bedre for hver uke altså! Og nå er det jo sånn at han har lært og stå, sitte, prøver å gå – og alt dette skal også testes på nettene ;D men likevel så er det jo kun gøy…bare litt lite søvn! Haha.. Men gratulerer så mye med en liten snuppe. Noe så herlig <3 Vil gjeeerne høre utviklingen!!

Previous
Tannlegen
Tid for en endring