O store møtedag

Posted on

Hvordan skvise inn fire møter og to lunsjer på en dag med baby på armen? Nei, det vet jeg ikke – men jeg finner det ut i løpet av dagen! Vesken er fylt med matboks, bleier, smoothie, vannflaske, servietter og 1 leppestift. Før i tiden var det typ pudder, lipgloss, lader, sikkert tre solbriller osv. Sånn sett tenker jeg at det er første gang jeg pakker riktig!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Marie
  april 10, 2019

  Så godt å ha deg tilbake 🙂 trenger litt daglig påfyll av ditt smittende humør!

  Jeg er selv mamma men ligger laaangt foran deg, to jenter på 18 og 12, meeen er bare 41 selv 😂, så selv om det er gøy å følge deg og B savner jeg også litt mer om mote skjønnhet etc . Hadde eks vært veldig fint med litt info om antrekkene dine, de er alltid så flotte og hvor de evt er å få tak i.
  Enn så lenge skal du selvfølgelig fortsette og skrive om det du er mest opptatt av og som betyr aller mest for deg men som sagt en liten tekst om antrekkene hadde vært supert rett og slett fordi de er inspirerende.

  Og du forresten, jeg gikk på tidenes bolle smell idag, ha ha….

  • @gine
   april 14, 2019

   Så hyggelig å høre!! Tusen takk. Ja, da har du et forsprang og gått igjennom legging og det hele ;D 41 er jo bare ungdommen – så godt jobba!! Og mer info skal du få – ene og alene latskap fra meg :p Og takk gud for at det er flere som går på bollesmell enn meg, godt at det er flere av oss som vet å njuta livet! Haha. Håper du har en nydelig påske <3

 • Mathilde Bjerkland
  april 14, 2019

  Hei fine! Hvor er den utrolig kule dressen fra? Klem

  • @gine
   april 15, 2019

   Hei <3 Den er fra Dagmar 😀

Previous
Babyprat 9 mnd
O store møtedag