I live

Posted on

Altså #denfølelsen å komme seg tilbake på bena og kunne løpe bort til nærmeste bakeri. Jeg har så mye å ta igjen! Jeg har derfor doblet dosen for å komme tilbake i riktig stand. To boller – to kaffer. Jeg smiler fra ende til annen!  To møter på dagsplanen. Og så skal jeg avslutte med en digg middag og snop. Herregud, klarer ikke tenke på noe annet enn mat!

Jeans: Mango / Sneakers: SMP (zalando) / Knit: Dunia al Geri

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Mette
  april 25, 2019

  Ser du har skrevet tidligere at krølltangen du bruker er fra Elkjøp, kan jeg spørre hvilken? Veldig fin😍

  • @gine
   april 25, 2019

   Det er babyliss sitt samarbeid med Jan Thomas 🙂 er en bølgetang – ser ut som en gigantisk kreppetang. Helt genial😍❤️

Previous
30
I live