Hvilken dag er det i dag?

Posted on

Er det mandag? Nei. Er det torsdag? Ja! Ganske sikker på at den sangen ble komponert etter 1.mai. Jeg har hatt en jobbdag. La meg si; med 135 mailer i postkassen så brant det på dass – som det så delikat heter. Jeg har planlagt en hel haug med greier. Først ut kommer Stockholm, og så vil for min del 17.mai bli delvis tilbrakt på et fly…alene! Det blir så rart. Skal oppdatere deg om det siden. Tror det blir en ganske vill reise.

Boots: Mango / Coat: Lindex / Sweater: Dunia Algeri

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Comment
  • Linn
    mai 3, 2019

    Hvilken dag det er har jeg gitt opp å følge med på for lenge siden..spørsmålet er hvordan du ser flawless ut til enhver tid!? Tips til sminke som dekker blå ringer og gir litt glød (les; livsgnist)? Hilsen mamma til en 3 mnd gammel rakker/ natteraver 🙂

Previous
Knekkebrød
Hvilken dag er det i dag?