Avsted

Posted on

annonse

Og DER sjekket vi inn i Stockholm. På tur med Lindex for deres samarbeid med By Malina. Jentefest på meg, guttefest hjemme. Jeg har ladet opp akkurat litt for mye. Det kan resultere i to ting. Overtenning – eller veldig flink og fornuftig. De få gangene man har mulighet til å sove en natt uten avbrytelser kan man komme seg i seng til en fornuftig tid og sove ut. Eller skåle gjennom natten og dra skrøner med fine høner. Jeg er spent! Jeg har pakket akkurat det jeg skal og alltid litt for mye. Og for en flytur på nøyaktig 40 minutter eller med er dette mine essentials. Jeg er over the moon for dette lin-settet forresten.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Mathilde
  mai 8, 2019

  HERREGUD for et antrekk, du ser fantastisk ut.

 • Christine
  mai 9, 2019

  Sykt fint antrekk!! Hvordan er buksene i størrelsen? Jeg er 36 dersom store størrelser og 38 dersom små…
  Nyyyyt!

Previous
Hjemme