Hei

Posted on

Der var du, ja. Skal vi se. Det var Stockholm, helg og så planlegging av kommende; Cannes. Tenk det, på selveste 17. mai stikker jeg avgårde…alene! Cannes Filmfestival – hvor sykt er ikke det? Heldigvis er B såpass liten ennå. Så i 3 dager skal jeg fylles med så mye inspo fra beauty-verden at kamera kommer kanskje til å sprekke. Det er en smekkfull agenda og jeg kommer til å ha såpass mye tenning at dagene kommer nok til å suse avgårde. Kofferten er nesten ferdig pakket allerede. Hallo, rød løper? Jeg går for en passe pyntet kjole – om det sier noe. Men i mellomtiden la meg oppdatere deg på Stockholm. Vi spiste, så, skålte, skravlet x 3. 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Isabell
  mai 15, 2019

  Aahh, so FUN!
  Kos deg, Gine og nyt livet!

  • @gine
   mai 15, 2019

   Taaakk ❤️ Skal nyte hver varmegrad til det fulle!!

 • Silje Mari
  mai 20, 2019

  Hei frøken strøken!
  Hvor er de lyse jeansene fra?

  Hilsen Silje

  • @gine
   mai 21, 2019

   Heeei! De er fra Lindex ❤️❤️

Previous
Perfekt
Hei