17. mai

Posted on

Elsker, elsker det og tenker på min mann og sønn. Og den saga natt som senker over mitt lille hjem. Sånn! Jeg er på vei til Cannes – filmfestivalen for å «namedroppe» ytteligere. Det er stort. Jeg tror ikke jeg helt vet hva jeg har i vente. Overraskende avslappet på rad nr. 11 – Exit utgang. Deilig med god benplass sa vertinnen, mhm – det er deilig, med mine ben som er såpass korte at jeg får plass i barnevognen til Bernard. Vel, det er sårt å dra fra familien i dag. Ikke at B husker noe av denne dagen, men likevel. Mama G må på jobb. Agendaen er smekkfull, så tror dagene kommer til å fly avgårde. Det er fremdeles meldt regn. Konge! Apropos; gratulerer med dagen. Ingen feirer nasjonaldagen som Norge. Noe sier meg at det kommer til å gå såpass mange hællitær og champis i et 25 graders vær på østlandet at både søljer og solbriller sitter på snei innen klokken er tre. God stemning.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Irene Pedersen
  mai 21, 2019

  Hei . Hvor er den offhvite singleten fra ? Fiin.

  • @gine
   mai 22, 2019

   Fra Mango💜

 • Irene Pedersen
  mai 22, 2019

  Hei hvor er den fine singleten fra?

  • @gine
   mai 22, 2019

   Den er fra Mango🤗

Previous
17. mai