Og vips..

Posted on

..så var jeg hjemme igjen. På en måte føles det som jeg har vært vekk en uke, da jeg har opplevd så mye. På en annen måte var det som et knips. 3 stappfulle dager og to netter med noen timer på øyet.

Okei, det var som jeg trodde – det var så mye mer enn hva jeg kunne forestille meg. Jeg skal utdype alt litt senere og en haug av bilder kommer. Men for å bare oppsummere med noen par ord; det har vært et stjernesirkus! Livvakter, uendelig med paparazzi, og et helt utrolig opplegg. Er fylt opp med inspo. Har så mye morsomt å vise fremover – dæver. Men må holde litt i noen ting før det lanseres. Akkurat nå ligger jeg i stjerna på sengen med ansiktsmaske nr 2 på. I morgen er det duket for et mindre foredrag-ish så jeg skal nå sove rakkern ut av denne natten. Det skal Baby B også. Han har hatt et par bra netter i det siste, og i natt bare føler jeg det på meg – i natt er natten!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Comment
  • Isabell
    mai 22, 2019

    Det høres så surrealistisk ut, altså.. Så moro å oppleve!
    Håper det var natten Bernard valgte å sove natten ut🥰
    (Nå har jeg endelig en blogg jeg orker å lese jevnlig!🤩)

Previous
17. mai
Og vips..