God morgen

Posted on

Annonse

Skal vi se – litt mer filming og everyday life? Endelig kan jeg vise mine enorme ferdigheter på kjøkkenet, aah. Neida – la meg si; det tok like lang tid som å se filmen selv. Yoghurten står i kjøleskapet, granolaen kommer ferdig, og jordbærene gror seg selv. La oss snakke frokost-tips. Eller lunsj? Det finnes hundre typer bowls, men hallo yoghurt bowl? Det som er “cherry on top” er at det går som et olja lyn å lage, og det passer meg utmerket med lillemann på armen. Synnøve Gresk Yoghurt og Synnøve Granola, så kan du adde nøyaktig det du liker eller hva du har av bær og frukt. Eller hva du vil for min del – uansett, så enkelt og så digg! Trenger liksom ikke være så mer komplisert enn som så?!

 

En annen liten hack er at jeg lager verdens diggeste og enkleste tzatziki med Synnøve gresk yoghurt – men det kan vi ta en annen gang.

Og du, du kan forresten vinne en tur til Hellas. På hver boks med Synnøve Gresk Yoghurt finner du en liten kode som du sender inn på sms, og så ser du om du er vinneren av et reisegavekort på 10.000 – woop woop. Men nå må du ikke løpe til butikken og rive av alle lokkene, da! haha. Sjekk HER for mer info.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • A
  mai 22, 2019

  Yeeeeyyy!!! Videooo!! 😀 Mere, mere, mere! Du er så herlig!

  • @gine
   mai 29, 2019

   Haha yeeey! Men prøver å finne en filmer som kan hjelpe meg fast💪🏼

Previous
Og vips..
God morgen