Fredag

Posted on

Med en stor F. Nei, ikke sånn. Men jeg er fem minutter fra sengen. Når kiden har begynt å sove såpass bra, har min kropp gått inn i totalt koma. Søvn avler søvn sier de, og jeg skjønner akkurat hva de mener. Makan! Sant skal sies at de siste ukene har gått i en såpass høy fart at selv girspaken gleder seg til en tur til Hellas. Eat, sleep & tan my feet. God natt!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Ida
  mai 25, 2019

  Lucky you😄 Kidsa våre er født på samme dag, men min er ikke i nærheten av å sove natten gjennom og tror dagen starter kl 05🤷‍♀️ Har du gjort noe spesielt eller har han bare godt sovehjerte?😊

  • @gine
   mai 29, 2019

   Absolutt ikke et sovehjerte!! Siden han ble født har jeg vært våken tre timer sammenhengene på natten, og vært inn og ut av rommet 20 ganger – holdt på å dæve. Også kjøpte vi en «sovepose» og bare stod i at han måtte sovne selv med bamsen uten hånden min. Og så plutselig for 1 uke siden begynte han å sove natten igjennom. Nå er jeg helt satt ut over at han gjør det 😂 og da han våknet på natten før ventet vi litt med å se om han sovnet igjen av seg selv eller om vi måtte inn og hysje. Alt gikk litt – og -litt bedre. Men vi har holdt på i ti mnd med å være våkne altså – så dette er en ny verden❤️❤️❤️

Previous
Ut på tur!
Fredag