Først og fremst

Posted on

Annonse

..vil jeg bare si to ting. Turen ned gikk over all forventning – og det skal jeg fortelle mer om senere. Og så skal jeg fortelle at jeg husket i hvertfall noe av det viktigste – øyekremen til Eir. Halleluja. Det jeg har lagt merke til ved å bli introdusert til en ny hudpleieserie er at man finner sine favoritter litt etter litt. I begynnelsen var jeg ikke på øyenkrem i det hele tatt – nå har jeg to stk med meg bare ned hit. Kanskje også fordi jeg bruker den når jeg sminker meg.

Her kommer en rekke tips. Det var vel når B holdt meg våken som mest at jeg begynte å bruke den til alt. For det første har jeg den i kjøleskapet – det er så deilig å legge kald og fresh krem under øyne. Og spesielt nå som varmen kommer. Det vekker hele meg om morgen, og gir meg et fresht pust for natten. Ellers pleier jeg faktisk blande øyenkremen sammen med en highlighter når jeg sminker meg. Litt mer glødende look – får vi egentlig noen gang nok glød? Jeg tviler sterkt. 

Denne lille engelen inneholder i hvertfall nypeolje som er stappfull av omega-3 og -6. Inneholder også blåbær som gir masse fukt – men ikke spis den opp!! Tuben er igjen bioplast – snill! Korken er riktig nok oljebasert plast – men de ligger i hardtrening for å finne en løsning. Godfølelsen!

Hvis jeg kan fortelle en liten hemmelighet her nå..håper ikke Eir blir sint – haha. Men da jeg var i Cannes hadde jeg fire forskjellig sminkelooks på en dag – mye forskjellig påføring, og mye vask og huden ble litt sliten. Da jeg la meg tok jeg øyenkremen i hele ansiktet som en maske for ekstra pleie. Dette er vel ikke meningen – men våknet med en uthvilt hud! 

En annen hemmelighet er at min rabattkode aldri ble tatt av markedet – haha – så nyt den mens du kan: ginexeir20 gir deg 20% på alt i deres nettbutikk!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 Comments
 • Jeanette
  mai 27, 2019

  Jeg fant ut for en stund siden at rabsttkoden fremdeles funket! Men holdt det selvfølgelig for meg selv! Hahaha

  • @gine
   mai 29, 2019

   Haha 🙂 good for you! Jeg visste det faktisk ikke selv. Det er helt konge da. Håper de holder den gående hele veien😂

 • Isabell
  mai 28, 2019

  Hjelper den mot ringer under øynene?

  • @gine
   mai 29, 2019

   Altså den har ingen lysningseffekt, men den den er helt sykt pleiende og sliten hud. Og hvis du på dagen blander den med en highlighter er den så fin og det vil lysne <3 jeg elsker den!!

 • Marie
  juni 11, 2019

  Hei! Hva er navnet på solkremen du nevner i Glam talk podcasten? 🙂

  • @gine
   juni 19, 2019

   Det er en BB cream som heter Genosys. Det er ikke en fullverdig solkrem, men har SPF – og er helt nydelig <3

Previous
Fredag
Først og fremst