Tilbake

Posted on

Vel hjemme igjen. Det gikk over all forventning med lillesjef. Han sov til og med til halv åtte i dag – skjønner ingenting. Fortell meg den som vet! Han begynte å «sove som en baby» for to uker siden, og det ordtaket der skjønner jeg heller ingenting av for han har sovet som en sprettball før det plutselig satt. Fortsetter det slik blir det tur en gang i mnd, så bare pakke kofferten TQ. Nu skal det resas! Jeg fant ut halvveis i oppholdet at; i tillegg til nutella – som egentlig ikke er favoritten – hadde de også hasselnøtt nugatti og peanøttsmør som gjorde de rykende ferske pannekakene hakket villere. Jeg ble med ett fylt av kjærlighet, og kjente raskt at livet var komplett. Sol, varme og bading var så etterlengtet at jeg skal leve på det helt til midten av juli, når det bærer avsted på ny reise. Jeg fikk aldri «pranket» TQ tilbake – dvs jeg prøvde. Jeg fylte en stor vannflaske med iskaldt vann fra springen, som jeg skulle spyle han ned med da han sovnet. Men i det jeg hadde alt klart var TQ fryktelig tørst, hvor han mente han hadde sett en duggfrisk flaske jeg hadde tatt med…og da var valget der; nyte synet av at han helte i seg bittert vann, eller ha en pjusk mann resten av turen. Det var enkelt – pjuske menn har man faktisk ikke tid til på Charter tur til Hellas. Jeg fortsetter knakingen, for kampen er ikke over. Så bortsett fra latterkramper, pannekaker og solkrem var uken like digg som den så ut til å være. Vi beveget oss 1 gang utenfor hotellet. Det var hele poenget med turen. Nå var vel kanskje plasseringen av hotellet ikke i verdens navle, men likevel. Vi hoppet på en tur hvor vi kunne isolere oss. Vi skulle rett og slett ikke gjøre noen verdens ting! Vi la oss like etter Bernard og snorket oss igjennom natten. Så da var charter tur huket av listen – og med baby var det faktisk helt konge opplegg. Punktum finale!

 

Playsuit from Nelly.com
Skirt from FWSS / Top from HM
Dress from Nelly.com / Shoes from Aquazurra

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 Comments
 • Mia
  juni 4, 2019

  Assa hvor er aaaaalllle klærne dine fra fra disse fantastiske bildene??

  • @gine
   juni 5, 2019

   Har oppdatert innlegget nå med merkene😍💪🏼 Sorry! Skjerpings fra min side, altså!!

 • p
  juni 5, 2019

  Du er herlig! Elsker bloggen din! Elsker humøret ditt! Elsker stilen din!

  • @gine
   juni 5, 2019

   Takk, takk og TAKK! Herregud så hyggelig å høre😍❤️ Blir så sykt glad!!!!

 • Ada
  juni 5, 2019

  Så ut som en nydelig ferie! Men, som alltid må man spørre; hvor er den hvite playsuiten fra for den var herlig? Håper ikke den er fra en søt liten butikk i Hellas 😜

  • @gine
   juni 5, 2019

   Å nei da, du😍 den er fra Nelly.com!

   • Ada
    juni 5, 2019

    Hurrraaa!

 • Isabell
  juni 7, 2019

  Jeg er klar for ny Q&A, Gine!

  • @gine
   juni 19, 2019

   Vet du hva, det var godt du minnet meg på!! Jeg skal sette det igang <3

 • Karoline Olerud
  juni 7, 2019

  Hvor i Hellas er dette og hva heter hotellet? Planlegger ferie med baby selv, og dette stedet ser helt herlig ut 🥰☀️

 • Karoline olerud
  juni 7, 2019

  Hvor i Hellas er dette og hva heter hotellet? Planlegger ferie med baby selv og dette stedet ser helt herlig ut 🥰☀️

  • @gine
   juni 19, 2019

   Det var på Kreta, et hotell som het Minoa Palace Resort. Veldig bænkers hotell – men området var kanskje ikke så bænkers. Men vi var kun på hotellet, så hvis det er planen så kan det anbefales. Kjempe fint og rent – og tipp topp for babyer og barn <3

 • Mlb
  juni 8, 2019

  Herrefred du er så nydelig – og ikke minst heldig som har både mann og barn <3 ikke for å være snokete men jeg elsker virkelig kjærlighetshistorier og hverdagsmagi, hva med et innlegg og kjærligheten og hvordan dere holder på kjærligheten i en ellers normal hverdag med jobb, barn, sosialt osv! 🙂

  • @gine
   juni 19, 2019

   Oioioi, herregud så hyggelig <3 Tusen takk! Det skal jeg nok klarer å koke sammen:) Håper du får en nydelig dag. Og takk for så fin melding!

Previous
Long Lasting Wardobe
Tilbake