Update

Posted on

Herregud, tiden flyr sa kjerringa som dundret igjennom en hel sesong av  «Dead to Me» på to dager. En serie du forøverig må se! Det har skjedd ganske mye i det siste faktisk. Det er vel ikke noe nytt, men noe utenom det vanlig. La meg si; det blir nok en del interiørinspo fremover – så kan du bruke resten av onsdagen på å spekulere i hva det betyr! I går var det fest, ja du fikk det med deg? Og selvom vi var hjemme rett over elleve, har jeg litt samme følelsen som den sommeren vi var to uker på Ibiza. Når man drikker såpass sjeldent blir da sporene større føler jeg. Så en hodepine og uforutsigbar motorikk går jeg igjennom dagen med smaleøyne og sko med godt feste. I dag trenger jeg et trillebår med mat, et stort ullteppe og en ny serie. Bernard legger seg syv, så frem til det har jeg på meg supermann-kappen og lar det stå til. Det er et møte kl. 15:00  som kommer til å sette standarden for året fremover. Papirer skal signeres og en hel haug med planlegging må ned på papir. Ja, du begynner å tegne deg et bilde av hva som skjer? Det er et gigantisk prosjekt med stor P!

 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 Comments
 • Solveig
  juni 12, 2019

  Hva har du på leppene her?

  • @gine
   juni 19, 2019

   En gloss fra Cosmica som heter Stay Soft Lips 🙂

 • T
  juni 12, 2019

  Ååå. Du må se When they see us (Netflix) og Chernobyl (HBO) 🙂

  • @gine
   juni 19, 2019

   GØØØY! Takk, skal sees når jobben roer seg 😀

 • Marthe
  juni 12, 2019

  Gine! Flotte bilder! Har en ettåring selv og har også valgt å gå all in på charter for første gang, til Rhodos😅! Kan jeg spørre hvor dere dro? Noen tips? Testet dere babyclub? Så mye nytt å lære i dette nye forelder-livet!

  • @gine
   juni 19, 2019

   Hei, beklager så sent svar!! Vi testet ikke babyclub – vet faktisk ikke om det var der vi var? Men ved neste tur skal du ikke se bort ifra at det testes ut, ja! Mitt tips er å ta med nok grøt (hvis han/hun spiser det) fra Norge og nok bleier på flyet. Jeg tok med tre bleier, som pleier å være meeer enn nok. Men selvfølgelig den dagen valgte han å gå på do riktig så ofte, en gang i bilen, en gang på gardermoen og en gang da vi landet – haha. Så da var jeg livredd for at han skulle gjøre det igjen før vi var fremme. Og nok snacks på flyet. B sov hele veien, men hvis dere flyr på dagen er nok det lurt. Og bæresele til flyplassene. Ellers så har jeg skrevet et innlegg lenger ned på bloggen med tips fra mange fine folk som har vært på reise med baby <3 GOD tur og nyyyyt! Husk solkrem, hatt og uv drakt til babyen. Og gjerne to hatter tilfelle den ene blir våt!

 • Carina
  juni 13, 2019

  Huskjøp?! Så spennende! Vi skal pusse opp et hus selv nå, så passer midt i blinken med interiørinspirasjon!

  • @gine
   juni 19, 2019

   Oi, så gøy!!! Gratulerer! Da passer det perfekt 😀

 • Line
  juni 13, 2019

  Hei Gine! Hørte deg på glam talk. Lurer veldig på hvor du kjøper GENESIS – Recovery Blemish Balm?

  • @gine
   juni 19, 2019

   Hei, den er skrevet feil på siden deres. Den heter Genosys 🙂 Og jeg kjøper den på Beths Beauty på Frogner. Vet faktisk ikke om den finnes andre steder?! Kanskje det går an å kjøpe den på nett 🙂

Previous
Tilbake
Update