God morgen Laila

Posted on

Til det jeg trodde skulle bli en alt for trøtt og sliten dag, snudde den uventet i det jeg kom ut. B våknet 04:30, og jeg har vært våken siden. Ved ettertanke tror jeg det skjedde noe da jeg kledde på meg. Jeg ser nå at jeg kan ha overkompensert en smule. På vei til kaffen ringte jeg bestevenninnen min, og jeg hørte med ett at skravla gikk i et så høyt tempo at jeg selv ble imponert. Jeg stilte henne spørsmål, og svarte på de selv. Det var en nydelig samtale. Jeg gikk forbi et butikkvindu og så noe interessant. Cowboy Laila med hund, barn, som pratet i et forrykende tempo. Antrekket var såpass mye at julaften falmet. Det var cowboy boots, leopard kjole, smykker, tyggis i munn og lilla solbriller.. Tilbake til overkompenseringen; neida, ikke trøtt i det hele tatt. Jeg både så og hørte meg selv. Latteren ble enda høyere enn normalt, og jeg tenkte; i dag kommer dette juletreet til å få noen andre til å le også. Og det er vel ingenting som er bedre enn det.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 Comments
 • Therese
  juni 21, 2019

  Hhahaha, du er rett og slett fantastisk!

  • @gine
   juni 25, 2019

   Haha 😂 takk! Var nydelig den dagen der!!

 • Ida
  juni 25, 2019

  Hei. Liker godt postene dine om baby, tips og triks. Har selv en på 8mnd. Du har skrevet at dere er på lekeplasser. Bor i Frogner bydel og lurte på om det er noen lekeplasser som har gått meg hus forbi? Den i Frognerparken er alltid stappa.🙈

  • @gine
   juni 25, 2019

   Jeg er ofte i en park som heter Tinkern. Den ligger nede ved Helsestasjonen på Frogner 🙂 der er det konge! Og veldig nærme Baker Hansen og Åpent Bakeri, hihi!

 • Wenche wie
  juni 25, 2019

  Nydelig kjole ❤️❤️. Kan jeg spørre hvor den er fra??

 • Stine
  juni 26, 2019

  Hva slags leppestift/ leppepomade (?😂) bruker du? Du ser virkelig alltid helt smashing ut!😍

Previous
Prosjekt hus
God morgen Laila