Hei

Posted on

Så; en dåp, en filming, to møter og en ett års kontroll hos veterinæren – som jeg liker å si – men heter så klart helsestasjon. 11,2 kg, 1 jeksel og 7 andre tenner på plass, tre vaksiner på rappen og i gassen som aldri før. Han kommer til å bli noe stort, han er det allerede. Mm, mamma vet. De to siste ukene har jeg snittet på tre timer søvn om natten. Han har våknet før soloppgang, og grunnet mye jobb har jeg ikke fått lagt meg som vanlig (20:00). Jeg kjenner det på kroppen; sommeren kommer. Å, du tenkte jeg mente lite søvn? Jeg har tre kopper kaffe innabords før klokken er 06:00, det har sett ut som en fugl har bodd på toppen av mitt hode den siste uken, og jeg har puttet den ene airpoden i munn TO ganger, da jeg har trodd jeg tok opp en tyggis. Uansett, så er det planene for høsten som må spikres før Norges land setter seg i bilen. Halvparten med regnjakke, vest og kanarifugl i bur – retning sørlandet. Den andre parten retning gardis med solfaktor, flipflops og paraplydrink i tankene. Jeg skal holde styr på vind og vær i Oslo helt til midten av juli. Da skal kofferten være såpass full at alle lampene blinker i det jeg sniker den avgårde på bagdropen. Jeg ser for meg blikket til TQ allerede. I got 1 problem, and packing is that one (JayZ tolket av GiniM). Neste uke har jeg ikke en eneste prikk i kalenderen, har forøvrig ingen på rullebladet heller hvis du lurte. Denne uken derimot ser det ut som jeg har lagt på et polkadot filter, og jeg skal prøve å holde tungen rett i munn – bare sykt vanskelig når jeg putter airpoden i munn. Tirsdag = check!

 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 Comments
 • Marte
  juni 26, 2019

  Hvor er cardiganen din fra?😍

 • Henriette
  juni 26, 2019

  Ja, hvor er den nydelige cardigan fra?✨☺️

  • @gine
   juni 28, 2019

   Fra Munthe, men dessverre gammel 🙁

 • Lene Økern
  juni 29, 2019

  Hele bloggen~ Hele deg~ og alle antrekk er bare nydelige. Bra du får i deg mye kaffe og en bolle for da er vel Gine-mum in action uansett❣️ Ha en flott uke og en flott ferie. Gleder meg seriøst til byggeprosjektet deres. Klem

  • @gine
   juli 10, 2019

   Tuuuusen takk❤️ Du er så god!!! Ja, her går det i sin vante diett😂🍪🙌🏼🤪 det må til! Håper du har en nydelig sommer ☀️ Og ja, til høsten skjer det, da blir det byggmester Bob hele veien💪🏼 Gleder meg, samtidig som det kommer til å bli litt av et prosjekt🙈

Previous
God morgen Laila
Hei