Sandkassen

Posted on

Jeg har den siste uken hatt sand på de merkligste steder. Og det er fordi jeg ikke har ligget i vannkanten og plasket meg igjennom dagene, men tatt en master i sandkasse-leking. Jeg har bygget, gravd, laget bilbane og slott. Jeg har en såpass stor følelse av ferie at jeg ikke gidder å skyve den vekk. Den får rett og slett bare komme. Og jeg nyter herved den siste mnd før B begynner i barnehagen. Jeg har om ti dager hatt en baby på armen i ett år. Tenk at et år kan føles som et knips og en halvtime kan enkelte ganger føles ut som en evighet.

Bikini from NAKD
Dress from Munthe / Bag from Cala and Jade / shoes from Gucci / Sunglasses Gucci

 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 Comments
 • Mia Flaten
  juli 4, 2019

  Hei. Hvor er de fine halskjedene dine fra? 😎😎

 • Mia Flaten
  juli 4, 2019

  Hei😎 hvor er de fine halskjede du har på deg her fra?

  • @gine
   juli 10, 2019

   Her er alle kjedene fra Maanesten😍

 • Monica
  juli 4, 2019

  Hei😎 hvor er de fine halskjedene du har på her fra?

  • @gine
   juli 10, 2019

   Her er alle kjedene fra Maanesten😍

 • Tonje
  juli 4, 2019

  Så utrolig fine dere er. Min datter begynner også i barnehage i august. Både gleder meg å gruer meg. Kan du dele noen innkjøp til BH start når den tid kommer? Ha en fortsatt fin sommer.

  • @gine
   juli 10, 2019

   Tusen takk😍 ja, skal lage et i sommer med tips jeg har fått! Og skjønner akkurat hva du mener, både gleder og gruer meg jeg og🙈 snakk om overgang! Ha en nydelig sommer❤️

 • Marte
  juli 9, 2019

  Gine! Tusen takk for en spennende, variert, ikke minst morsom blogg 🙂 du er fantastisk vakker og et skikkelig godt forbilde. Elsker at du får en til å føle seg fin akkurat slik en er 🙂 og at du deler din kjærlighet for boller og ikke ble baby baby baby etter du fikk barn! Du lager også reklamer på en morsom og ikke «reklamete» måte 🙂 bare noen tanker jeg har gjort meg etter å ha lest bloggen din lenge🌸

  • @gine
   juli 10, 2019

   Tusen, tusen takk for SÅ hyggelig og motiverende melding❤️❤️❤️ Blir så glad! Det gjorde uken min🙌🏼 Og mer skal det bli når jobbdagen melder seg i august.

Previous
Hei
Sandkassen