Q&A

Posted on

Bedre sent enn aldri? Så, jeg brukte hundre år. 1: hadde tenkt til å gjøre det fancy, funket ikke. 2: måtte filme og klippe selv, aldri gjort det før. 3: fikk ikke tid mellom slagene. Så her kommer ett trøtt tryne, som bruker ekstremt lang tid på å svare på spørsmålene. Note to self, for denne filmen ble lang. Her kan du altså sette av kvelden. Men øving gjør mester, sant? Neste gang skal jeg få klemt inn alle spm, og svare kjapt og enkelt! Hoi hoi. Hvis kvaliteten er dårlig, trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne og gå på øverste kvalitet. Ellers er hele familien forkjølet og elstremt klar for Frankrike på tirsdag morgen. Og btw; filmen inneholder produkter som har vært med i annonser (vet ikke om jeg må nevne det?! Da nevner jeg det uansett for å være på den sikre siden – men denne filmen er ikke en annonse, bruker produktene som nevnes!!)

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 Comments
 • Tone
  juli 15, 2019

  Hei 🙂
  Hva slags produkt og farge, farger du brynene med?

  • @gine
   juli 15, 2019

   Kolokrem i fargen askebrun🤗

 • Marie
  juli 15, 2019

  Hei, og takk for interessant innlegg! Hva het leppestiften du brukte (du sa det så raskt at det ikke var mulig å oppfatte navnet og merket).

  Fortsatt god sommer til fine deg!

  • @gine
   juli 15, 2019

   Så hyggelig:) den heter Litchi Plump fra Loreal. Den er nesten som en gloss. Eller så er også Coconut Plump en favoritt 👌🏼

 • Victoria
  juli 16, 2019

  Hvor er smykket ditt fra?😍

 • Merete
  juli 18, 2019

  Hvilken farge har du i bb-creamen fra IT?

  • @gine
   juli 24, 2019

   Nå bruker jeg Medium 🙂 men den er alt for mørk ellers. Men her nede er den bænkers!

Previous
Baby B 1 år
Q&A