I luften

Posted on

Avsted! Fire pakker bleier, to pakker badebleier, fire pakker med våtservietter, fem pakker med grøt, fjorten grøt/smoothie poser, fjorten fruktstenger + utstyr. Man skulle tro at Frankrike ikke hadde en eneste butikk, men det er vel noe med å ha alt klart. Det man er vant med osv. Jeg la ut DENNE posten før vi dro på vår forrige reise. Fikk en hel haug av tips fra flotte lesere om deres tips – og et av de var å lage snører med Cherios. Genialt! Da vi kjørte til føyplassen var det om å gjøre å holde B våken til flyet gikk. Men dette er kanon å gi om han er våken på flyet og. Det er noe som kan holde en liten kar opptatt en liten stund. Nå «perlet» jeg riktignok 10 bånd – så det bør gjøre susen i bilen til hotellet, på vei hjem eller når det trengs. Utsikten på rad 6 er to karer som ligger med vidt gap og snorker, ro i sjelen. Kanskje jeg også sover en gang!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Klar, ferdig, gå!
I luften