Grasse

Posted on

Det som slo meg ut er langt fra hetebølgen, men synet jeg plutselig våkner til hver dag. Som forøvrig er en liten kropp på tolv kilo, men etter gardinene er trukket fra vinduene er det et korps av gresshopper, og sommerfugler som flyr nysgjerrig rundt. Det må være et av de fineste stedene på jord. Så vi har reist på turens neste stopp; Vennereisen. Vi nyter hvert minutt! La meg informere om at Bernard har en rekord på syv skritt – nå skjer det. Plutselig i Cannes reiste han seg opp og gikk for det! Hvis det var travelt før…

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Comment
  • Ida
    juli 29, 2019

    Å halloi for en fin kaftan (?) du har på deg! Finnes den å få tak i? Kos deg på ferie!

Previous
I luften
Grasse