Vive la France

15 dager har inneholdt sol, strand, basseng, latter og for mor sin del en runde omgangssyke og feber. Jeg har skjønt at kroppen min ser at en cleansing passer seg på hver ferie – jeg er ikke helt enig at timingen er optimal, men pent lite å gjøre noe med når den først har bestemt seg. Jeg regner med det kommer når kroppen går i «slapp-av-modus». Så nå skal jeg aldri slappe av igjen…neida. Det har vært en fantastisk reise hele veien. Og det største av alt er at B har begynt å gå! Tenk det. Så historien som kommer til å følge deg Bernard blir som følger; jeg glemmer aldri den sommeren da du fylte ett år og vi var på ferie i Cannes hvor du plutselig reiste deg opp og begynte å gå. Du spiste sjømatrisotto, kylling og bestilte et glass melk med sugerør til frokost, lunsj og middag.

Vel, vi er hjemme igjen. Hver gang jeg er i Frankrike (eller andre steder med et par flere soldager enn hva vi har her hjemme) lurer jeg alltid på hvorfor jeg bor i Norge. Men når jeg kommer hjem, er det liksom fint det og. Kanskje jeg kunne gjort en half&half? Det er nedtelling til barnehagen neste uke. Jeg er definitivt mest spent, da B ikke vet hva som venter han. Det er et stort steg for meg kjenner jeg. Jeg har vært hjemme/hatt han med på jobb i ett år. Det har gått så mye raskere enn hva jeg trodde. Tanken på å levere han fra meg er så rart og vemodig. Hallo, det blir konge for han og jeg trenger fult fokus på businessen’. Her skal det utvikles – og jeg har tross alt lovet makeup film og ganske mye annet. Jeg ber deg smøre deg med tålmodighet for snart har mama G såpass mange timer til overs at det kommer til å gå varmt på tastaturet.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 Comments
 • Tonje
  juli 30, 2019

  Så ut som en fantastisk ferie. Har du lyst til å dele barnehage innkjøp? Min datter starter også i BH om 2 uker. Rimelig spent.

  • @gine
   juli 31, 2019

   JEPP!! Det skal jeg 😀

 • Pia
  juli 30, 2019

  Oi oi oi. For en vakker gul kjole! Du må si hvor denne lekkerbisken er fra? 😀

  • @gine
   juli 31, 2019

   Den er fra Realisation Par 🙂

 • Charlotte
  august 1, 2019

  Hvor er den hvite bikinien fra?😃

  • @gine
   august 8, 2019

   Den er fra Hunza G 😀

Previous
Grasse
Vive la France