CPH skip

Enten hopper du i være og tenker; gud, så deilig å slippe og se det sirkuset. Eller så syns du det er kjipt og så frem til litt ordentlig inspo. Men, saken er den – jeg hopper over København fashion week (som klinker til neste uke) da sjefen begynner i barnehagen den uken. Drar riktig nok til Paris når den tid kommer. Jeg vil heller være tilstedet gjennom hele uken, enn å sitte der nede og kun tenke på hvordan det går her. Så innkjøringen er på en uke, og mens han venner seg til å være der uten dama i sitt liv (les;meg), skal jeg oppdatere deg på hvor mange tårer jeg har grått fra dag til dag. Hva tror du om det? Og er du klar for en liten check-list på barnehage innkjøp? Det kommer snart!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 Comments
 • Bodil
  juli 31, 2019

  Herlighet så smashings du ser ut!! I tillegg til innlegg om barnehagestart, kunne du også lage et nytt «beauty-innlegg» som ikke er sponset lik dette du la ut for to år siden: https://ginemargrethe.no/10-favoritter/? Dvs et helt ærlig bilde av hva som befinner i baderomsskapet ditt? Takk også for at du var så ærlig om pigmentflekkene dine i podcastepisoden med Tomas Erdis! Jeg sliter selv med masse pigmentflekker i ansiktet, og fikk lyst å gjøre som deg å bare slutte bry meg så mye om dem:)

  • @gine
   august 8, 2019

   Hei, så koselig å høre!! Klart jeg kan – men alle samarbeidene mine er helt ærlig altså, ofte jeg som kontakter kunden for å lage en promo på ting jeg elsker 😀 Men jeg kan lage et innlegg om mine favoritter! Det er så gøy. Skal lage det til neste uke – har skrevet det opp i notatene mine ;D

 • Jeanette
  juli 31, 2019

  Her begynner junior om nøyaktig en uke. Og han er da så liten som 11.5 mnd 😭 i mine øyne en liten baby, men tror nok han har godt av litt mer lek og andre omgivelser enn oss 🙈 storesøster klarte seg så bra da hun startet, men litt mer usikker på han kar’n her. Jeg er overbevist om at mor og sønn-forhold, det er noe helt eget. Her begynner jeg hvert fall nesten å gråte bare ved tanken på at han ikke skal være med meg 24/7 😅 lykke til med oppstart! Det går sikkert kjempe bra med både Bernhard og min lille/store Sebastian. Vi mødrene får nesten bare gjemme oss bak et hjørnet å grine 😂

  • @gine
   august 8, 2019

   Jeg skjønner SÅ godt hva du mener!!! Herregud de småguttene har oss rundt lillefingeren altså <3 Jeg ønsker dere alt av lykke. Det kommer sikkert til å gå så fint. Jeg er like spent hver eneste dag! Herregud, det er så rart 🙂

 • Andrea
  august 5, 2019

  Nydelig antrekk og elsker bloggen din. Eneste jeg leser. 🙂
  Kan jeg spørre hvor jakken/skjorten og buksen er fra?
  På forhånd takk for svar.

  • @gine
   august 8, 2019

   Så utrolig hyggelig å høre!!! Buksen er fra et merke som heter E.L.V – fant det på Net-a-porter på salg. Og jakken er faktisk TQ sin som jeg stjal for anledningen – fra Zara (herre).

Previous
Vive la France
CPH skip