Innkjøp til barnehagen

Annonse

Okei dere! Vi gikk gravide sammen, vi har hatt spedbarn sammen, og nå begynner de søren meg i barnehage sammen – ikke sammen, men du skjønner hva jeg mener. Er du spent? Og kom dere forresten inn på første valget?

Er et par ting å tenke på nå. De skal jo ha en del utstyr hengende i barnehagen. Selv har jeg raidet Lindex i det nyhetene kom inn. Først og fremst; helt sykt mye fint! Og så selvfølgelig praktisk ting man trenger. Så en stor applaus til Lindex for at dere alltid har kule ting som ikke koster skjorta. Og for at dere har fått inn utrolig mye praktiske klær med smarte løsninger – det digger jeg! Og for at dere er GOTs sertifisert (global organic textile standards)!

Jeg fikk (igjen) en god del tips fra dere – kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker når dere legger igjen kommentarer med oppdateringer, tips, triks og egentlig hva som helst. Så legg gjerne igjen en kommentar om du føler noe er glemt eller er lurt å tenke på. Da kan vi alle hente litt inspo derifra også. Nå er det høsten vi har i vente, så man trenger jo så klart ikke kjøpe inn alt i en ladning, men ramser likevel opp.

Kort oppsummert var tipsene fra dere var som følger:

 • Innesko f.eks tøfler
 • Softshell dress – vindtett. Enten heldress eller todelt med stropper
 • Regntøy
 • Gummistøvler
 • Regnvotter
 • Et sett med tynn ull til å ha under på kaldere dager
 • Ekstra bodyer og gensere
 • Votter, lue og hals evt. lue og hals i ett.
 • Joggesko
 • Vindfleece
 • Vintersko
 • Vinterdress
 • Drikkeflaske
 • Sekk

Et annet tips er tusjen du kan merke alle klær med. Kanon.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 Comments
 • Iselin
  august 5, 2019

  Anbefaler å kjøpe lapper som du kan klister på klærne. De fra lappeliten er kjempefine og god! Og når du da evt skal selge klær på tise osv, så e er det bare å rive av klisterlappen. Disse er og god å klister på smukken (om han bruker det)

  • @gine
   august 8, 2019

   OM han bruker smukk ja. Favoritten hans 😀 hehe. Det er jo helt supert! Har skrevet med tusj – men ser nok at jeg må gå til innkjøp av noen lapper også! Tusen takk for bra tips <3

 • Henriette
  august 8, 2019

  En sydvest er veldig lurt (og veldig søtt, da). Vi fikk bruk for vår allerede i går. Å bruke hetten på regnjakken er litt upraktisk for sånne aktive, små. Lykke til videre med innkjøring i barnehage ☺️

Previous
CPH skip
Innkjøp til barnehagen