Babyprat: Barnehagen dag 2

Okei, dag 1 gikk ikke helt som planlagt. Ekstremt lite søvn. Faktisk – helt siden vi kom hjem fra Frankrike har nettene vært…ett eneste kaos.  Vi har hatt noen diskusjoner om hvor viktig søvn er, hvor meningene har til nå vært delt. Men det ser ut som ting er på bedringens vei (kryss i taket, bank i bordet, kaster en krone over skulderen). Dag 2, altså i dag, var andre boller. Han showet slik han har lært på sirkus-skolen til sin mor, spiste og koste seg. Vi satt på venterommet i 30 min, som gikk sånn passe – han gråt, han roet seg og gråt litt igjen. Jeg tror nesten ikke jeg har vært mer stolt noen gang enn når jeg så den lille mannen sitte til bords med de nye vennene sine. Han nøt hver smule av maten og hadde en utrolig interessant samtale med en ny venn. Herregud, sånn har det blitt. En skulle tro han hadde tatt doktorgrad i nevrokirurgi – men sånn føltes det altså ut. Sove-situasjonen derimot må vi prøve igjen i morgen. B sover i vognen på dagen, alltid gjort. I barnehagen sover alle barna på madrasser på et eget rom. Testet det ut – han begynte å leke. Men jeg blir ikke forundret om det plutselig går. De lærer av hverandre – håper en av de andre barne lærer han å sove så mye at jeg en gang kan bruke vekkerklokke igjen. Uansett, vi gleder oss til i morgen! Da skal vi være litt lenger vekk. Tror det kommer til å gå fint. Og til informasjon så har jeg ikke sluppet en tåre ennå – men det hadde kanskje vært litt voldsomt i og med at jeg satt på naborommet i 30 min. Vi høres!

 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Esther Utby
  august 7, 2019

  Igjen, så ler jeg bare så godt av dine formuleringer Gine🤣🤭😘
  Du er superfestlig, og jeg tror B er superheldig som har fått deg som mamma 😘
  Man merker energien, og det strålende humøret ditt gjennom skjermen Gine😘
  Selv er jeg mor til 3 nydelige barn. To gutter, og ei tulle til slutt🤭😘
  De er voksne nå….💕
  Ta vare på den dyrebare tiden🙏💕
  Alt det beste for dere tre💞🙌🤗👌

  • @gine
   august 8, 2019

   Herregud så utrolig hyggelig. Tusen takk. Jeg er vel den som er mest heldig som fikk han 😀 Og tre stykker står det respekt av – hipp hipp til deg <3 Takk for veldig fin og motiverende melding!

Previous
Innkjøp til barnehagen
Babyprat: Barnehagen dag 2