Back to Work

Ok. Jeg skylder en kjapp oppdatering eller egentlig en avslutning på barnehageinnkjøringen. Vet ikke om du fikk det med deg, men etter 11 dager satt´n. Da var det både soving og to bedre måltider som gikk ned. Han satte igang en aldri så liten sultestreik. Jeg er herved tilbake på jobb 100%. Hæ? Det er merkelig og veldig vemodig. 1 år siden sist. Vi har nå heldigvis klart å holde hverandre noenlunde oppdatert, men mer vil altså følge. Etter å ha slukket branner i mailboksen min, hatt et møte og planlagt 3 jobbreiser for høsten er jeg straks på vei bort for å hente i barnehagen – hvis ikke det er voksenpoeng, så vet jeg ikke. Så mye har jeg ikke fått gjort på en dag på ca 370 dager. I tillegg skal et lite eiendomsfirma pleies fremover – det visste du kanskje ikke, men a mor er nå mangefasettert. Vel, nå savner jeg altså B såpass mye at jeg skal ta rennafart bort i barnehagen.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Anette
  august 28, 2019

  Hvor er den fine kjolen fra?

  • @gine
   august 29, 2019

   Den er fra Realisation Par 😀

 • Lisa
  august 31, 2019

  Älskar dina skor!! Var är dem från?

  Hälsningar från Sverige

  • @gine
   september 3, 2019

   Fra Church´s <3

Previous
Søvn