In progress

Drenering, pigging av gulv, vannbåren varme…jeg trenger ikke fortsette. Du ser tegningen; alt gjøres. Utseende på huset skal selvfølgelig være det samme, men det skal få en god dose pleie og maling. Huset er nå så tomt som det kan bli. Om ikke lenge begynner oppbyggingen, og det er da mine våken-netter kommer til å bli om mulig hakket villere. Snart er jeg døgnåpen, si. Det er så mange beslutninger som skal taes – men som forutsett. Vi har pusset opp før, riktignok ikke i denne skalaen. Jeg gleder meg altså så fælt, men merker at den klokken begynner å tikke riktig så høyt. Det er vanskelig å forklare akkurat hvordan stil man skal gå for eller hvordan det kommer til å se ut. Jeg har det i hodet mitt – og hvis du går inn der tror jeg du hadde gått deg vill nokså kjapt. Det er vel noe som heter system i rotet. Det lærte jeg av mor da hun så inn på kontoret mitt, som forøvrig har blitt eksemplarisk da B begynte i bhg. Uansett, da vi ikke bruker interiørarkitekt står alt på oss – men igjen så blir det kanskje akkurat typisk oss? Det er klart at vi skal bo oss inn før alt faller på plass. Du vet jo hvordan det er? Det første året i et nytt hus må man føle seg frem, se an lys og farger. Men det jeg vet med såpass høy sikkerhet, at jeg faktisk tør å kalle det sikkerhet, er at det skal bli sorte karmer med sorte dører, stofftapeter, speil, tunge gardiner og mange bilder på veggene. Mye lys – og da selvfølgelig mykje varme! Lurer på om TQ ringer meg etter denne posten og sier at det ikke blir sorte dører – men jo TQ det blir sorte dører. Jeg vil ha teppe i trappen, gulvet har vi så og si spikret og det er hva man kaller drit lekkert. Kjøkkenet er vi enig i fargene, men vi venter fortsatt på å finne det perfekte uttrykket. Da jeg ikke kan fotografere bildene jeg har lagret i mitt vidunderlige hode fylt med rarerier og godterier kan jeg kun vise til inspobilder. Så beklager å måtte skuffe deg, men sånn får det foreløpig bli. Og hvis du syntes det var knapt med inspobilder, så kan jeg si meg enig. Men jeg må hente i barnehagen da jeg snart svimer av etter en kos.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
5 minutters makeup
In progress