OAT MASK

Annonse

Kjenner du det? Det er en helt annen luft. Jeg melder 100kr på at høsten har kommet. Og jeg kjenner at det er ingenting annet jeg ønsker mer velkommen. Det er den tiden hvor man tenner lys, tar på seg støvletter og ullgenser, drikker ekstra mye kaffe og kakao og fargene er på sitt vakreste. Herregud, som jeg klarte å sette meg selv i modus nå. Hører nesten at det knitrer i peisen. Tiden for friske kinn, kald snute, tørre hender og litt ekstra tørr i huden – hvertfall om vinteren. Så derfor ønsker jeg også en annen ting hjertelig velkommen; la meg presentere nykommeren til Eir – OAT MASK. Det er en ren fuktmaske, på sitt beste faktisk. Fikk den for to uker siden, heihei sa jeg. Så tingen er; du påfører et godt lag i ansiktet, lar den virke opp mot 30 min – men det gjør ingenting om du har den på lenger.

Den inneholder oljer fra havre og raps som er rike på naturlige steroler, omega-fettsyrer og vitamin E.

… I tillegg til glyserin, ekstrakt fra blåbær og multer. Så hvis du noen gang har tenkt; åh, hvorfor kan det ikke bare finnes en maske med naturlig ingredienser som er stappfull av fukt?! Her er den! Du kan faktisk sove med masken også – da anbefaler jeg en tynt lag så du ikke gnir puten full. Om jeg kan komme med et ekstra tips på tampen har jeg også sauset inn hendene i masken, da jeg fort kan få veldig tørre lanker – hei, kanskje man kan bruke den på føttene og? Nå tar jeg helt av her. Men ta den av med en pad, fluktig klut eller så kan du vaske ansiktet som normalt. Det er i hvertfall ikke noe problem om det ligger et tynt lag igjen på huden – men dette skal du faktisk få lov til å styre selv.

Du får 25% rabatt på Eir sin Oatmask med kode «oatmask25» HER

Og du, god helg!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
In progress
OAT MASK