Høstens makeup

Annonse

Nydelig dag. Nydelig lunsj. Nydelig makeup. Oppsummeringen er altså da; helt nydelig. Har ruget på dette lenge, men under Cannes Film Festival presenterte L’Oréal Paris dette, og jeg har gledet meg siden. Først og fremst Bambi Eye – nydelig. Maskaraen som åpner blikker og en kost jeg forguder. Fargede Eyeliners, dette er «the cherry on top» for høsten føler jeg. Det lille ekstra som burde høre til en ullgenser. Det er fire farger i butikk nå, metallisk grønn, brun, sort og bronse. Men kan vel røpe at det kommer flere farger mot jul! Øyenskyggene er intet annet enn magiske. Det er de kule fargene jeg aldri har funnet. Plomme, babyblå, gul, mørk grønn, nydelige bruntoner – både matte og med skimmer. Og når jeg først er i gang; la oss slå et slag for Signature Rouge leppestiftene. De spiller på de fineste rødfargene, plomme, beige og mer til. De forskjellige står for ordtakene vi bør leve etter; «I rule», «I’m worth it», «I explore» osv. For hei, man må være flink til å bare «gå for det». Bruke sin stemme, stå i sin sak, støtte hverandre og gjøre det man syns er riktig. Det er vel ingen overraskelse at fremtiden er FEMALE! Og la oss ikke tvile. Heia heia.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
  • A
    september 11, 2019

    Hvor er dagens belte ifra?

  • Marie
    september 12, 2019

    Så fint antrekk også! Hvor er det fra?

Previous
I det siste
Høstens makeup