I det siste

Salut til de som står opp med barn, kommer seg på jobb til 08:30 og trener i tillegg?! Eller er det bare en myte? Sånn serr. Nå har jeg riktig nok ikke trent på ..3 år? Men i det B er levert vet jeg ikke hva som skjedde før klokken var fire. Et lite problem med å komme à jour om dagen. Den tidsklemma, den tidsklemma, hæ? Jeg tror det er en ny hverdag med nye rutiner som jeg må venne meg til – og jeg skal ikke legge skjul på at jeg har en tendens til å bli noe overivrig og sette litt for mange prosjekter på play samtidig. Men skal vi se: I dag skal jeg hoste et event med Loreal Paris, på fredag drar jeg til Stockholm (jobbreise) og uken etter neste er jeg på vei til Paris på Fashion Week. Dagene i mellom har nå fylt seg opp med møter.

Når det kommer til huset: Tiden for å bestemme seg for ting til huset nærmer seg med stormskritt – kjøkken, fliser og gulv. Sistnevnte er jeg sikker på. Gulv har plutselig for min del blitt det viktigste møbelet i huset?! Om du skjønner – det er jo det som dekker mesteparten og det du ser overalt. Og jeg syns det setter en viss standard og følelse for hele huset. Vibe. Etter vi pusset opp vår forrige leilighet har jeg blitt besatt av gulv. Skal vise deg noe inspo rimelig snart. Herregud så gøy denne oppussingsbiten er. Hallo, også slitsom – men TQ tar seg foreløpig av det «kjipeste». Kjøkken derimot – jeg tror ikke vi ennå har klart å finne DET. Kanskje vi går for snekkerbygget? Når det kommer til fliser brukte vi deler av gårsdagen på å titte rundt, og her begynner vi å koke ned noe greier. Men er det sykt å kjenne at man har litt puls for valgene man tar? Siden vi gjør alt selv (okay, det er ikke jeg som står og pigger kjelleren, men la oss kalle det; «bestemmer alt selv») vil man at resultatet skal være nesten enda mer perfekt. Men skal ikke legge listen for høyt – fint blirre uansett!

La meg bare oppdatere deg på de siste snapshotsene i kamerarullen.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 Comments
 • Camilla
  september 11, 2019

  Får vi housetour fra der dere bor nå før dere flytter??😍 dere har det så fint!

  • @gine
   september 11, 2019

   Jeg tror dessverre ikke det blir noe nå, mer enn hva jeg la ut på en bloggpost tidligere her🙈 siden huset er solgt føles det litt feil.. hehe. Men på det nye skal du bli med inn i hver lille krok🤗

 • Ida
  september 13, 2019

  Fliser!! Så gøy! Vi pusset nylig opp kjøkkenet og fant verdens fineste fliser her: https://www.equipeceramicas.com/en/collections/#

  Vi valgte mørkegrønne, og de er ordentlig flaskegrønne. Også er de ordentlig laga! For fant fort ut at det er det ikke mange som gjør lenger. Gleder meg til å følge med på oppussing! Heia heia 😍😍

Previous
Q&A