Personlig miks

Annonse

Smykker. Jeg lurer på om jeg en dag kommer til å tenke at «nå har jeg nok». Lite trolig. Jeg elsker smykker like mye som Troika på en fredagskveld, forøvrig spiser jeg det gjerne hver kveld, men det er langt fra poenget. For min del setter smykker prikken over, og jeg føler meg alltid fin. Jeg har lenge blandet perler, diamanter og gull. Og det må være det fineste som finnes. Det er noe jeg kan dagdrømme over lunsj – nå er jeg faktisk helt seriøs!


Av en eller annen grunn så er det å bruke flere smykker samtidig blitt mer casual enn det og kun bruke ett? Henger du med? Om jeg skulle ha dratt ut på en fancy middag hadde jeg kun tatt på kanskje ett perlekjede – når et smykke står alene blir det ofte mer elegant. Men styler man sammen sine favorittsmykker vil det plutselig bli et kult personlig statement over det. Jeg syns også man skal faktisk bruke de fine smykkene man har – enten om det er til en ullgenser på en mandag, eller party på en lørdag. Det er jo ingenting som er så kult som å klinke til med favorittkjedene sine, en hvit t-skjorte, blazer og jeans for så å fly avsted og erobre verden/dra på jobb (same but different).

Jeg har vel alltid syntes at smykkene gjør seg mye bedre på kroppen enn i et skrin. Bytte på, mixe og leke seg med det. Men uansett, fra digresjoner til målet med det hele; Jeg har plukket ut mine absolutte favoritter fra David Andersen – som da selvfølgelig er: perler, gull og diamanter. Skal vi bare ta et par minutter å komme oss over øreringene? Altså..for en godteributikk. En ting er sikkert; jeg er heldig som kan jobbe MED dere, David Andersen, for jeg kunne aldri ha jobbet HOS dere – da hadde jeg ikke hatt til smør på brødskiva! …eller kanskje en brødskive i det hele tatt?


Alle smykkene kan du finne HER, blant også andre slagere og trendsmykker.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Marie
  september 16, 2019

  OMG-gjett om a mor her skal på en ørliten shopping. Så mye fint. Men jeg er «redd» for å mikse for mye,men nå skal det kjedelige sprites opp🙏. Kan jeg også spørre om du husker, hvilken lebestift/glossdu har på bildene?. Eller kan du ha innlegg om noen favoritter? Besatt av fargene på leppene dine,alltid så fine. Ha en en fin dag😘

  • @gine
   september 20, 2019

   Ganske sikker på at det var Coconut Plump fra Loreal 🙂 Men føl deg frem – viktigste er at man føler seg fin og komfortabel!! God helg <3

 • Caroline
  oktober 6, 2019

  Hvor er jakken fra?☺️

  • @gine
   oktober 8, 2019

   Den er fra One & other

Previous
Høstens makeup
Personlig miks