Purple

Inneholder annonserte produkter

I og med at jeg har hatt fredagsfølelse hele uken, så må dette være den lengste helgen jeg har vært med på noen gang i og med at den ikke ennå har begynt. Begynner å føle meg som Petter Stordalen, han elsker mandager – det gjør jeg og – i og med at jeg ser på hver dag som en fredag. Ikke sitter jeg stille heller – eller hallo, bortsett fra 1,5 dag i sengen. Jeg var på nippet til å ringe sykehuset; bare for å høre om de ville hente meg før eller etter min død, der jeg lå og trøste-spiste kanelboller i det jeg trodde min siste time hadde kommet. Uansett, tilbake på bena, og klar for den virkelige helgen..med min nye besettelse; fargede øyenskygger.

Så når det kommer til øynene: Det jeg gjør er å påføre med en tynn kost nederst ved vippekanten. Bruker så en fluffy kost til å duse ut. På resten av lokket har jeg lagt en lys skygge. Ikke noe mer avansert enn som så!

Basen: Påfører alltid foundation med kosten til It Cosmetics – da får man best resultat. Har så «tettet» igjen med «True Match» mineralpudder – dette gir deg full dekk og fin finish – så lenge du ikke går bananas på pudderet. Dytt på forsiktig litt og litt.

Og før du en gang rekker å spørre (noe som i og for seg er veldig hyggelig) har jeg også brukt:

  • It Cosmetics foundation (farge Light – men finn fargen som passer deg) påført med kosten som hører til.
  • Rouge fra Nars (farge Orgasm – ikke jeg som fant på det navnet)
  • Øyenskygger fra Loreal i farge «High Potensial» (plommefargen) og «Unsurpassed» (den lyse fargen)
  • Lipgloss fra Cosmica: «Stay Soft Lips».

GOD HELG!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Tirsdag
Purple