Fresht

Annonse

Spørsmål; har du noen gang testet denne her?

Du kan sjekke den ut HER. Jeg testet den første gang i forkant av mitt forrige samarbeid. Det er en sånn type greie som du ikke vet at man trenger før man har den. Henger du med? Personlig elsker jeg å påføre rensen om kvelden, og å kjøre den rundt. Det er ingenting som å føle seg helt ren, hæ? Den fjerner faktisk 99,5% av urenheter og olje med renseprogrammet som gjør at det du tilfører etterpå jobber mye bedre med huden. Og viktigheten av å rense skikkelig kan jeg ikke få sagt nok, for hvis ikke man gjør det kan mørke porer og gammel sminke danne bakterier og gjøre porer dypere, samt utvikle seg til kviser og urenheter. Uansett, den fungerer også slik at den jobber serum bedre ned og man får ønsket virkning. Det man gjør er å koble denne svenske lille rakkeren – også kalt Luna Mini 3 – opp mot appen. Som jeg fikk panikk av til og begynne med, hater alt av ekstra styr..men skjønte jo fort at det var null stress. Du styrer den fra telefonen, som man snart gjør med alt annet her i livet – så sånn sett er det vel egentlig ganske ryddig! Så velger du ønsket program på telefonen, og den gjør jobben for deg. Vi snakker ren, myk og fræsh! Enten om det er en quickfix på 30sek, som heter Glow Boost (altså, hello) eller den klassiske rensen på 1min.

Uansett – den er med i toalettmappen min til Paris, fra å stå i dusjen hjemme. Full kontroll!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Rapport
Fresht