Rapport

Vanedyr sa du? At tradisjoner er så innmari hyggelig er vel fordi vi elsker vanene som tilhører steder, årstid eller tider. Så at Line og jeg har allerede sittet på Hotel Costes to ganger sjokkerer ingen av oss. At vi bestiller de samme tingene som vi alltid gjør, og drikker akkurat så mye champagne at vi er ganske sikker på at fransken vår er fult forståelig. Oui, j’ai m’appelle Gine Margrethe tuttdelafruit chin chin. At jeg går og legger meg i god tro om at jeg skal sove som et skudd gjennom natten etter ett år og tre mnd med underskudd – meeen hva skjer da? Jo da, rutinene mine har blitt sånn her; sovner raskt, våkner 01:00 for å tisse, våkner 04:45, sovner evt rundt 07:00. Hæ? Jeg har blitt et spedbarn?! Bernard sover jo nå langt bedre enn meg.

Uansett – med dette energinivået (les: baguett med smør, croissant, søtsaker, kaffe og litt champagne) er det alt annet enn et problem. Vi koser oss glugg!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Paris checklist