Master

Posted on

Vannbåren varme er status akkurat nå. På en annen måte – oppbyggingen er i gang. Det er nå det morsomme begynner. Planlegging av master avdelingen er snart ferdig. At vi (les:jeg) får et større walk in enn soverom, er som å spise troika foran peisen på julaften mens man hører på franske julesanger – ja, det er rett og slett rørende og nesten for godt til å være sant – bare at det er helt sant. Vi skal gå for langt mer tre inne enn hva som var utgangspunktet. Veien blir virkelig til mens man går den. Når jeg ser på de første bildene jeg lagret på pinterest kontra nå er det en helt annen historie. Må tenke nytt! Lukseriøs funkis? Men for all del – funkis / art deco..bare anno 2020. Jeg vil ikke vise for mye helt ennå da vi ikke har spisset det nok ennå, og her jeg sitter nå kl. 15:30 er lyset så som så. Hei, høstmørket!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Idun
  oktober 8, 2019

  Så fint 🙂 bruker dere stylist eller interiørarkitekt?

  • @gine
   oktober 8, 2019

   Nei, vi gjør alt selv. Krysser fingrene for at det blir riktig bare ;p

 • Sofia
  oktober 15, 2019

  Hei – kan du tipse om litt julegaver til kjæresten? Alt fra klær, bager osv. til litt mer originale ideer som opplevelser, reiser osv? 🙂

  • @gine
   oktober 15, 2019

   Jaa, det er smart! Kanskje jeg kan lage en liten collage!

Previous
Bølger
Master